Mit gondoltok azokról az emberekről akik nem tudnak jódlizni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 17:07
3/12 anonim válasza:
Annak a népnek aki kitalálta, nyílván illene. de ha egyesek nem tudnak az nem jelent semmit
Aki pedig nem odaszületett annak semmiköze ehhez és minek kéne egy Magyarnak vagy éppen Orosznak jódlizni?
4/12 anonim válasza:
Mit gondoljak róluk? Biztos ugyanúgy nincs énekhangjuk, mint nekem! :D
6/12 anonim válasza:
de egyébként asszem a bajorok vagy a svájciak találták ki, pedig nekik köztudottan mély és öblös hangjuk van és jó az esélyük arra hogy elszakad a hangszáljaik. bár ha belegondolunk én inkább sajnálom őket, és a magyarokat is DE LEGINKÁBB TÉGED SAJNÁLLAK!!!
7/12 anonim válasza:
Emberszámba sem veszem őket.ez hozzátartozik alapműveltséghez über alles,aki nem tud jódlizni,az egy.....
Ezt a kérdést:-D
8/12 A kérdező kommentje:
Egy Jobbikosnak azért illene tudnia nem?
2011. máj. 29. 19:08
10/12 anonim válasza:
Én szégyenszemre nem tudok. Mi lesz most velem?T.T
Amúgy miért kéne egy Jobbikosnak tudni? Ez valami bennfentes poén vagy már megint nem figyelem a híreket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!