Mit gondoltok azokról az emberekről akik nemtudnak biciklizni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 13:18
11/15 anonim válasza:
Furcsa, mert itt vidéken mindenki tud, de a Bp-ről jött tanárom nem tud, mert azt mondta, hogy ott nem annyira szokás. Lelkem rajta, de én örülök, hogy tudok, mert számomra az a legjobb kikapcsolódási mód.
12/15 anonim válasza:
Semmit. Én se tudok. Nem mindenkinek sikerül megtanulni. :)
13/15 anonim válasza:
Hát én úgy tudtam hogy 7-8 éves koráig, max 10, mindenki megtanul biciklizni. Én 6-7 évesen tanultam meg.
Nekem nincs is olyan ismerősöm aki nem tud biciklizni, illetve 1 van, de ő baleset miatt nem tud biciklire ülni.
Nekem nagyon fura lenne ha egy 15-20 éves vagy idősebb emberről tudnám meg hogy nem tud biciklizni. Itt falun mindenki tud, én nem szeretek gyalogolni, ha épp spórolni akarok a benzinnel akkor nem robogóval hanem biciklivel megyek a boltba.
14/15 anonim válasza:
Van olyan aki nem tud cangázni?? :O
azt gondolnám: de szerencsétlen xD
Aki nem tud, az szerintem soha nem is próbálkozott meg vele.
Mert aki valaha életében rá szánt egy fél napot, akkor az tutira tud bicózni
15/15 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és nem tudok biciklizni, de igazából nem is vagyok oda a biciklikért. Meg amikor a barátaim a biciklizésről kezdenek beszélni, amikor velük vagyok, olyankor zavarban vagyok. Ám lehet hogy tudnék, mert még 8-9 éves koromban tudtam, és talán tényleg lehet hogy most is menne, mert azóta biciklire se ültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!