Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről akik nemtudnak biciklizni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 13:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert itt vidéken mindenki tud, de a Bp-ről jött tanárom nem tud, mert azt mondta, hogy ott nem annyira szokás. Lelkem rajta, de én örülök, hogy tudok, mert számomra az a legjobb kikapcsolódási mód.
2011. máj. 30. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmit. Én se tudok. Nem mindenkinek sikerül megtanulni. :)
2011. máj. 30. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tudtam hogy 7-8 éves koráig, max 10, mindenki megtanul biciklizni. Én 6-7 évesen tanultam meg.

Nekem nincs is olyan ismerősöm aki nem tud biciklizni, illetve 1 van, de ő baleset miatt nem tud biciklire ülni.

Nekem nagyon fura lenne ha egy 15-20 éves vagy idősebb emberről tudnám meg hogy nem tud biciklizni. Itt falun mindenki tud, én nem szeretek gyalogolni, ha épp spórolni akarok a benzinnel akkor nem robogóval hanem biciklivel megyek a boltba.

2011. máj. 30. 20:23
 14/15 anonim válasza:

Van olyan aki nem tud cangázni?? :O

azt gondolnám: de szerencsétlen xD

Aki nem tud, az szerintem soha nem is próbálkozott meg vele.

Mert aki valaha életében rá szánt egy fél napot, akkor az tutira tud bicózni

2011. jún. 23. 13:25
 15/15 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és nem tudok biciklizni, de igazából nem is vagyok oda a biciklikért. Meg amikor a barátaim a biciklizésről kezdenek beszélni, amikor velük vagyok, olyankor zavarban vagyok. Ám lehet hogy tudnék, mert még 8-9 éves koromban tudtam, és talán tényleg lehet hogy most is menne, mert azóta biciklire se ültem.
2012. ápr. 20. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!