Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A szellemes válaszolás és...

A szellemes válaszolás és gyors reakció vajon tanulható?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:15
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is eljutottam ehhez a kérdéshez gyerekkoromban.Én úgy látom,hogyha van valakinek érzéke ehhez,nem is tudom,hogy ehhez az kellene,de azt tudom,hogy kizárólag úgy működik,ha kicsit sem gondolsz arra,hogy szellemesen vagy gyorsan akarsz reagálni.Talán az egót kell sutba vetni.
2011. jún. 3. 17:41
 12/14 A kérdező kommentje:

17:41

És miért csak gyerek korodban jutottál el a kérdéshez? Most már megy, vagy feladtad?

2011. jún. 3. 18:46
 13/14 anonim válasza:
Nem mondanám hogy Hofi Géza lettem,ugyanakkor így eredményesebb.És jobban is érzem magam.Végül is ezért próbálkoztam ezzel.Ugyanis engem is zavart ez,nem tudtam könnyen beilleszkedni a kortársaim közé és ez zavart.Nagyon csöndes voltam,mindenen sokáig rágódtam,ezért unalmasnak látszottam.Manapság néha szakadnak a röhögéstől a körülöttem lévők és olyankor arra kell figyelnem,nehogy idiótának nézzenek.
2011. jún. 3. 18:59
 14/14 anonim válasza:

A szellemes válaszolás és gyors reakció vajon tanulható?

Na, még csak az kéne.

Add önmagad, és megy ez neked, főleg ha van egy kis sütnivalód a fejedben.

nem tanulható, de nem is felejthető el

2011. júl. 29. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!