Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ok nélküli beszólás, semmi...

Ok nélküli beszólás, semmi reakció, némaság? Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem tűnhetek vele gyengének? Egy rosszindulatú megjegyzés a külsőre iskolabeli parasztgyerektől (bocs, ideges vagyok)... Reakció? Valami intelligens, okos válasz, amivel lefagyaszthatnám? Már régi problémám ez... Köszi a segítséget :S
2011. jún. 13. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi lennék rá:S Általába én hallgatok,majd megunja,de nem biztos,hogy ez a legjobb megoldás..
2011. jún. 13. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se, vagy mostanában azt próbálom tesztelgetni hogy mélyen a szemébe nézek, és kíváncsian várom a reakcióját... Hát ilyen bamba parasztoknál még az se hat szerintem, max csak jobban "érdeklődik" irántam...
2011. jún. 13. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a reakcio attol is fugg, hogy milyen temarol van szo, van-e valami igazsag abban, amit a masik mond. Egyfelol tenyleg ott van az, hogyha nem idegesited fel magad, talan abbahagyjak, de epp az ellenkezojet is kivalthatja a mellozesed. Az is lehet, hogy ettol jobban rad fognak szallni. Szerintem jobb frappansan visszaszolni, mint hallgatni, mert akkor nem fogjak azt hinni, hogy nyuszi vagy, akivel barmit meg lehet tenni.
2011. jún. 13. 19:59
 4/9 anonim válasza:
b*zd pofán egy péklapáttal
2011. jún. 13. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy olyan dologról van szó amiről mindenkinek más a véleménye, valakinek tetszik, valakinek nem, és ő a nemtetszését tuszkolja rám. Valami példát is írnátok válasznak?
2011. jún. 13. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Igy nehez, tudni kellene, hogy mirol van szo. De az, hogy a velemenyet rad eroszakolja, olyan eset, amikor igen is tessek visszaszolni, megertetni vele, hogy te egy masik ember vagy, mashogy gondolkodsz es nincs ezzel semmi gond. Erdemes konfliktuskeruloen hozzaallni es azt mondani, hogy megertem az allaspontodat, de nekem elter a velemenyem es utan indoklas. Nem kell meggyozni, attol szep a vilag, hogy mindenki mas.
2011. jún. 13. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Valami reálisabbat, nem akarok verekedni, nem az én asztalom :D Miután beszólt lefagyok és nemnagyon tudok olyan hatásosat válaszolni, ami nem olyan szintű mint az ő beszólása. Mindig később gondolkodok rajta, hogy mit mondhattam volna
2011. jún. 13. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szotlanul elballagni akkor sem a legjobb megoldas. Tanulj meg ervelni es hatekonyan kommunikalni. Ez a kesobbiekben is hasznos lesz, hogy ne tapossanak el.
2011. jún. 13. 20:15
 9/9 anonim válasza:
ha kisebb verd meg, ha nagyobb mondd hogy igaza van
2011. jún. 13. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!