Mit értsek ez alatt a 'beszólás' alatt egy olyan pasitól, aki 'jóval' idősebb nálam, és van nője? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Egy informatikusnál voltam (nem az a tipikus 'begyepesedett' kocka). Alá kellett írnom 2 papírt. Az asztal amúgy alacsony picit, így le kellett 'hajolnom', hogy aláírjam a lapokat, mire megjegyezte, picit merész ez a felsőm. Egyet aláírtam, letettem a tollat, mire ő: van még1, addig mozizok.
A srác 14 évvel idősebb nálam.
2011. jún. 17. 14:26
1/6 anonim válasza:
Ezen mégis mit nem értesz?
A csöcseidet nézte, örült neki.
2/6 anonim válasza:
ezt úgy értsd, ahogy mondta. látszott a cici, neki meg tetszett. ha mégegyszer lehajoltál csak hogy mozizhasson, hát akkor ja, ilyen vagy, de akkor minek itt megkérdezni, hogy mire gondolt?
3/6 anonim válasza:
Figyelmeztetett, hogy ne vegyél fel ilyet, ha nem akarod, hogy mindenki belásson.
4/6 anonim válasza:
Ha nekem tetszene a látvány, hülye lennék szólni. Csendben kiélvezném.
5/6 anonim válasza:
Csak akkor fura,ha fiú vagy.....:D
6/6 anonim válasza:
A nők mindig komplikálnak. Ez pedig csak annyit jelentett hogy bejön neki a melled. Nem lehet ennyiből messzemenő következtetéseket levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!