Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak engem zavar, hogy ha jön...

Csak engem zavar, hogy ha jön valaki velem szemben nekem kell kikerülnöm?

Figyelt kérdés

Mindig én kerülöm ki az embereket.... és ez elég idegesítő. Ha meg eldöntöm hogy én most azért sem kerülök és tegye meg ő és majdnem ütközünk,akkor meg rám mereszti a szemeit és én kerülöm ki.

Ez most nem érvényes az idős emberekre, a kismamákra, a babakocsisokra és azokra akiken látom hogy sietnek, hanem egy normális emberre aki nem siet.

Szóval ez csak engem idegesít?

2011. máj. 27. 16:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
a kresz nemazt mondja hogy jobbról előzni tilos?:D:D:D márnemazért...:D megez attól is függ hogy szembe jön vagy egy irányba haladunk:D
2011. jún. 3. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
.......................a KRESZ nem ír semmit a gyalogoselőzésről...
2011. jún. 3. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Franciaban van haverom, o aztmodta ha arra jarok nehogy felremenjek akarki elol is, mert akkor leneznek,meg hat ok sem mennek felre, tehat csak mortal kombat mod bekapcs,oszt nyomás :DDD
2011. jún. 8. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azt csinálom hogy alapból általában a járda jobb szélén megyek, és ilyenkor ha jön velem szembe valaki azt rákényszerítem hogy ő térjen ki, én csak megyek, lehet ő magas, alacsony, öreg, fiatal, kutya, macska, csak az számít hogy hol megy. Ha véletlenül a bal oldalon megyek, akkor természetesen én térek ki mindenki elől. Akinek van egy hangyafsznyi esze, az azt csinálja mint én.
2012. jún. 21. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!