Hat nekem mar mondtak kerteles nelkul,hogy:"Lesmarolhatlak?". Mondanom sem kell, hogy egy pofon kisereteben elkuldtem melegebb eghajlatra az illetot...
2009. márc. 11. 21:22
2/12 anonim válasza:
Szép a cipőd, dugunk? Megfogta a bárpultot:))
2009. márc. 11. 21:30
3/12 anonim válasza:
Hiszel abban, hogy szerelem első látásra?
Vagy jöjjek vissza később?
2009. márc. 11. 21:44
4/12 anonim válasza:
"Csajok, eljöttök egy körre?" Egy disco mellett, miközben sírtam, a barátnőm meg vigasztalt. Nekem csak egy megsemmisítő pillantásra futotta, de a barátnőm jól leosztotta őket...:D
2009. márc. 11. 23:27
5/12 anonim válasza:
Hát volt egy srác aki nagyon mélyen belebámult a szemembe és azt mondta: "Olyan szép szemed van, egészen az agyadig ellátni, és most látom hogy ott nincs semmi." Hát... ezzel nem vett le a lábamról, az fix, de inkább vicces volt mint gáz:D
2009. márc. 12. 00:54
6/12 anonim válasza:
Szép a fejed! Mivel tömeted?
2009. márc. 12. 14:39
7/12 anonim válasza:
Úgy kinyallak mint a tepsit ... Gondolom sejthető ,hogy az illető egy vidéki tajparaszt bunkó volt.
Tegnap láttam egy gyönyörű virágot , akkor azt hittem megismertem a szépséget , de most, hogy így rád nézek tudom , hogy tévedtem ......
Ismerkedős oldalon emailként : "Sya sztem naon sexinnézelki,ezé jelcsiztelekbe ám nem ismersz pussyka:D "
2009. márc. 15. 18:16
8/12 anonim válasza:
Ez az utolsó internetes duma, nagyon ütős, biztos rögtön szerelembe esnék:DD
Egyébként "Elvesztettem a telefonszámom, elkérhetném a Tiédet?", "Látom unatkozol, nem dugunk?" Mondanom sem kell a véleményemett...
2009. márc. 19. 08:32
9/12 anonim válasza:
Bocs, egy t, véleményemet.
2009. márc. 19. 08:33
10/12 anonim válasza:
Az egyik haverem szemet vetett egy szep csajra. Elhatarozta hogy megszolitja e s elore eltervezett megszolitasa vlt .
Odamegy: Szia ......ize...a francba elfelejtettem a szooveget---es othagyta a csajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!