Fel kell-e állni, amikor elhangzik a Szózat?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 19:12
21/25 anonim válasza:
Illik. De van, amikor büntetnek érte. Én például élénken emlékszem arra, amikor az oviban egy ebéd közben hallottam meg a bekapcsolt rádióból felhangzó himnuszt, és - mert jó és tanulékony kisfiú voltam - , azonnal vigyázzba vágtam magam. Az óvónéni viszont nem értette, és rendetlenkedésnek vélte az ebéd félbeszakítását. Ezért szégyen szemre a büntetőpadon ülve kellett töltenem az ebéd hátralevő részét.
22/25 anonim válasza:
De ne szégyelld hogy ott ültél, mert gondolom csak Te voltál aki felállt. Más meg észre sem vette. Ezt becsülöm.
Amúgy meg persze hogy fel kell állni. Aki meg nem magyar. Az inkább... nem mondok már semmit.
23/25 anonim válasza:
hagyad kis vajdasagi baratom a Nagy magyarokat mert aki azt mondja h Nagy magyar vagyok azt sem tudja h mit beszel es ok a magyarok mi meg szerbek, romanok, szlovakok stb vagyunk, akit a nagy "sogornak" (ausztria) tekintenek azoknal ki van irva egyes helyeken h "ne lopj magyar" ez a becsuletuk es jo hogy nem csak Táp-osok irnak ide hanem mas orszagokbol is
egy erdelyi
24/25 anonim válasza:
a gyerkeknek is azt tanitják az iskolában hogy "a himnusz egy olyan mp3 amire felállunk ha mondják" itt a baj, hogy semmi mást nem tudunk róla, aki meg azt hiszi még annyit sem.....én magyar vagyok mégis szégyen amikor elhangzik bármelyik, ezek az egynapos álszent rendezvények, Nemzeti tudatot és összetartást erőltet a levegőbe...és semmi nincs mögötte, se háttérinfó, vagy személyes élmény egy cseppnyi őszinteség sem... én ha meghallom inkább elfordulok mert elegem van a képmutatásból... és tényleg semmilyen politikai vagy egyéb nézet, csak ez amit irtam
25/25 anonim válasza:
Igen, kivétel ha tolószékes ill. sánta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!