Fel kell-e állni, amikor elhangzik a Szózat?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 19:12
2/25 A kérdező kommentje:
De egészen biztos vagy benne? Mert egy ismerősöm vitatkozott erről, és engem kért meg, hogy nézzek utána.
2009. márc. 9. 19:47
3/25 anonim válasza:
én már csak identitás tudatból is fel szoktam állni de nem szokott mindenki
4/25 anonim válasza:
Igen. Ebből a szempontból a Himnusszal esik egy tekintet alá.
5/25 A kérdező kommentje:
De van rá valami hivatalos szabály vagy meg van határozva illemtanilag?
2009. márc. 9. 20:29
6/25 anonim válasza:
te nem voltál még ünnepélyen, iskolában, ahol felálltak mikor elhangzott?
nem rosszindulatbol kérdzem..
csak h nincs-e tapasztalat
7/25 A kérdező kommentje:
Nem, tudod ha valaki Vajdaságban nő fel Milošević "uralkodása" alatt, akkor nem sok esély van rá. De emígy sem vagyok nagy magyar, nem nagyon járok olyan helyekre, ahol elhangzik a Himnusz vagy a Szózat.
2009. márc. 9. 20:32
8/25 anonim válasza:
Elég baj, és szégyen, főleg ,hogy a Vajdasában élsz.
De ez a te bajod
Nincs rá más szabály csak a szokásjog és igen fel szoktak állni a Szózat elhangzásakor is.
9/25 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy itt állok le vitatkozni, de szerintem nem szégyen. És az, hogy Vajdaságban élek, az csak egy érv amellett, hogy ne legyek mellveregetős magyar, hogy békében tudjak együtt élni a többi itt élő nemzettel.
2009. márc. 9. 20:43
10/25 anonim válasza:
aham...oké kisfiú..
és ha ezt megmagyaráztad...lécci mond meg hogy honnan kellene tudnom hogy te pl. nem egy Afrikából egy hete idetelepült ember vagy???
nem rosszindulatból kérdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!