Szoktatok leskelődni?

Figyelt kérdés

mi igen!ha halljuk,hogy hangoskodás van az utcán,vagy beszéd,akkor egyből megyünk az ablakhoz,hogy megnézzük,ki az, mi az.

amikor a párom ide került akkor folyton megszólt,de hamar rákapott ennek az ízére,már ott tart,hogy az ágyból is kikel,hogy kinézzen.

2009. márc. 8. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező, nincs saját életed?

Ha baj van, akkor nagyon rendes tőled, ha segítesz.

De tényleg a szomszédok veszekedését hallgatod ki? Ennyire nincs semmi dolgod? Ennyire mások életével vagy elfoglalva, a sajátod helyett?

Tudod, kik csinálják ezt? Az öreg nénikék, akiknek egésznap semmi dolguk, és nem tudnak mit csinálni, ezért mindenbe beleszólnak, kihallgatnak, elpletykálják stb.

Sajnállak, ha Te is ilyen vagy! Ha már 60 fölött vagy, akkor bocsi, megértelek!

2009. márc. 8. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:
60? dehogy!!!! 70!!!!
2009. márc. 8. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értettél meg, kedves Kérdező! Én a vak embert nem bámultam - a többiek bámulták - én arra jártam, észrevettem és odamentem, mert akik ott tátották a szájukat, azoktól elütötte volna a busz.

Az, ha valaki pl. kiáltást hall és megnézi, mi okozta a zajt nincs semmi baj, amennyiben ha úgy látja, baj van, segít is, nem csak az "egészséges kíváncsiságát" (elismerem, van ilyen) elégíti ki.

Tényleg van az emberekben - változó mértékben - egy ilyen, hogy "de jó tudni, mi történik másokkal", végülis ebből élnek a sztármagazinok is.

Nekem inkább a céltalan "csámcsogásról" van rossz véleményem, vagy arról, aki nem csak lesekszik, de kavarja is a sz.rt. meg arról, aki nem segít, amikor látja, hogy baj van.

2009. márc. 8. 20:12
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Inkább nézzetek mónikasót.
2009. márc. 8. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
44%

A kérdező nem érti a különbséget vminek az észrevétele és a leskelődés közt.

mint már mondtam, ha valaki bajban van, akkor odamegyek és segítek neki. de az öncélú (!!!) bámészkodást, amit te is csinálsz, azt iszonyú primitív dolognak tartom. de egyébként a kommentjeidből is kitűnik, hogy észből nem jutott túl sok.

2009. márc. 8. 23:40
 16/16 A kérdező kommentje:

egy utolsó komment és kiszállok!!

inkább érdekel mi történik a környezetemben,minthogy olyan bunkó nagyvárosi legyek ,akik még a saját szomszédainak sem köszönnek!!!!maguknak való büszke emberek,az is az állszent kategória!ja!és lenézik a falusit, mert vízzel főz...

na viszlát acsarkodók!!!!

2009. márc. 9. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!