Szoktatok leskelődni?
mi igen!ha halljuk,hogy hangoskodás van az utcán,vagy beszéd,akkor egyből megyünk az ablakhoz,hogy megnézzük,ki az, mi az.
amikor a párom ide került akkor folyton megszólt,de hamar rákapott ennek az ízére,már ott tart,hogy az ágyból is kikel,hogy kinézzen.
Ha baleset szemtanúja vagyok, és tudok segíteni, akkor leskelődés helyett odamegyek, és segítek.
de ha pl egy pár veszekszik az utcán, vagy egyéb "show" van, akkor nem. az öncélú bámészkodás szerintem az egyik legtaplóbb dolgok egyike.
ja legtaplóbb!!!
egyszer egy kislányról egy kutyát kergettem le,mert majdnem megharapta és ha nem nézek ki...akkor tudod mi történik,ugye!!??
ha meg az iq bajnok szomszédok egyike veszekedik miért ne röhögnénk egy jót??
Nem szoktam.
Szerintem különbséget kell tenni aközött, hogy "megnézem, mi a baj, tudok-e segíteni", meg aközött, hogy "na ezt kilesem, kihallgatom".
Ki nem állhatom, amikor pl. baleset van, és odasereglik a sok bámészkodó. Legszívesebben rájuk kiabálnék, hogy "báááá" vagy "milyen jó hoyg végre történik valami az unalmas kis életetekben, mi, lesz otthon miről beszélni"
A bámészkodó-csámcsogó mentalitás tudod hova vezet?
Egyszer egy buszpályaudvar felé közeledtem, és döbbenten vettem észre, hogy egy vak nő a fehér botjával kacsázik a BUSZOK KÖZT. Az emberek - rengetegen álltak a járdaszigeteken - bááá, mint a birkák, bámulták, de senki nem ment volna oda. Meg akarták várni, míg elüti a busz?! Én odamentem, a kívánt buszra felsegítettem, de még sokáig nem nyugodtam le.
látod milyen jó,hogy lesegetsz...
ha nem tennéd akkor szegény vak embert sem vetted volna észre!!!!
de leszólni az megy mindenkinek!!!sose lesekszik senki,de mindíg tudjátok kivel,mi történt!!!
na jó!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!