Meddig lesz divat a homoszexualitás Magyarországon?
Figyelt kérdés
Egyre több fiatal fiú/férfi öltözködik úgy mint egy csaj.
Feszülős kék vagy valami más színű farmer nadrág,de a legdurvább még mindig az,hogy a hajuk be nő a pofájukba és egyfolytában azt simogatják és vigyáznak rá mintha aranyból lenne.Ez meddig fog tartani?Van rá esély,hogy ki haljon ez a stílus úgy mint a hippi korszak?
2011. márc. 31. 23:22
21/24 anonim válasza:
Még egy megjegyzés: én nő vagyok, és udvarolt már nekem hozzád hasonló utálkozó, gyűlölködő alak, és ő is arról panaszkodott, hogy jaj, vele mindenki milyen gonosz, mikor a netes adatlapja másból se állt, csak abból, hogy kit akasztana fel. Nem mentem el vele randzini. Elképzelhető, hogy téged is azért kerülnek el a nők, mert egy IQ-bajnok vagy...
22/24 anonim válasza:
hát utsó :DD az ilyen felakasztósakkal vigyázni kell xd viszont azt azért jegyezd meg, hogy nem minden homofób ember akarja felakasztani a melegeket...
23/24 anonim válasza:
Ő kábé mindenkit fel akart. És ugyanazoknak a bekezdéseknek a végén sírt, hogy mindenki milyen utálkozó vele. De a kérdező is primitív és közönséges: azt mondja, hogy arcba rúg másokat, mindegy kiket.
24/24 anonim válasza:
Sajnos ez az új nyugati standard ami szivárog be Magyarországra is. Divat lett buz*nak lenni, comming outolni, ezt az ultraliberális baromságot nyomják, fogadd el önmagad bármi bajod van, tedd azt amit akarsz, feküdj le azzal és úgy ahogy akarsz. Szerintem ez a tradicionális értékek és a család szétbombázásáról szól, ugyanazt teszik amit a kommunizmusban csak más, rosszabb eszközökkel. Amelyik nemzetben nincsenek erős családok, ott nincs erős kultúra, nincs összetartó nemzet, egység, és egy ilyen csürhét könnyű hatalom alatt tartani. A mai "vezetés" nem arról szól hogy a közös jó érdekében emberek egy nép élére álnak, hanem kiskirályok keresnek maguknak birkákat akik kiszolgálják őket. Nézd meg a mai fiatalokat, használhatatlan, életképtelen banda akik 25 évesen nem tudnak mit kezdeni magukkal, egyedül, a szüleikkel élnek, nincs jövőképük, nem akarnak semmit az életüktől és a legnagyobb gondjuk hogy mit igyanak péntek este a Deákon és milyen vackot játszanak Steamen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!