Manapság divat lett a homoszexualitás! Divat lesz a rasszizmus is?
Nem tudom, mit tartasz divatnak.
Igen, sok emberre csak úgy rá mondják, hogy rasszista. Most, ettől divat rasszistának lenni?
A homoszexualitás meg rohadtul nem divat! Ha divat lenne, akkor úton útfélen mindenki fiúk fiúkkal, lányok lányokkal kézen fogva mennének és csókolóznának. Szerinted ez történik?
Vagy olvasd el a mai homoszexuális kérdéseket! A többség utálja őket, ergo egyáltalán nem lehet divatnak tartani a homoszexualitást!
Az emo például egy divat! Menj végig az utcán, és nézd meg hány emot látsz és hány meleget (olyat, akirúl látszik, hogy az, pl.: fiúval sétál kéz a kézben)!
Szerintem ez egy abszolút hülye kérdés, már bocs!
Divat melegnek lenni? Ezt felejtsd el! Ha divat lenne, akkor nem fröcsögne mindenki, ha szóba kerül a homoszexualitás, hiszen az trendi. Ha az emberek meglátnak egy Chanel táskát, elkezdik skandálni, hogy "mocskos Chanel"? Nem, viszont a "mocskos b*zik" felszólalás elég gyakori. Szóval ha azt hiszed, hogy ez divat, akkor valami baj van a kicsi fejeddel. Az egy dolog, hogy egyre több ember vállalja fel, de ez így van rendjén! Nem is lehet rejtőzködve élni!
A rasszizmus meg egy teljesen más dolog, ott korlátolt inteligenciájú idióták gyűlölik azt, aki nem tehet a gyűlölet tárgyáról.
Divat a médiumokban nyomni, mert ez megbotránkozást kelt és ezért sokan nézik. Persze mivel a csapból is ez folyik, ezért egy idő után a könnyen befolyásolható fiatalok azt hiszik, hogy ez a jó.
A rasszizmust pedig divat összekeverni a nemzeti öntudattal és a lokálpatriotizmussal. Egyébként nem értem, miért csodálkoznak egyesek, hogy szaporodnak az olyanok, akik nem szeretik a színes bőrűeket, hiszen nálunk törvényes megkülönböztetés megy, igaz, a fehér ember kárára.
igen divat lett.
mindkettő.
neonáciként gondolkodni, zsidózni, de ezt mégis letagadni, mert annyira az illető már nem kemény gyerek, na ez is divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!