Meddig lesz divat a homoszexualitás Magyarországon?
Egyre több fiatal fiú/férfi öltözködik úgy mint egy csaj.
Feszülős kék vagy valami más színű farmer nadrág,de a legdurvább még mindig az,hogy a hajuk be nő a pofájukba és egyfolytában azt simogatják és vigyáznak rá mintha aranyból lenne.Ez meddig fog tartani?Van rá esély,hogy ki haljon ez a stílus úgy mint a hippi korszak?
Persze kisebb a vetélj társ úgymond,de ha a lányok ezekbe vannak 'belebuzulva'.Szóval kicsit gáz,hogy köcsögnek kel lennem ahhoz,hogy egy csajt érdekeljek.Régen még volt az a szokás,hogy udvarlás randi stb...
Most elmennek egy diszkóba belövik magukat és már megy is a gyereknemzés.Mind1 ha ők így élik életüket éljék csak az a baj,hogy ők tartják magukat menőnek és folyton beszólogatnak,hogy miért járok feketébe meg,hogy gyászolsz,de gúnyosan.És múltkor meg jegyeztem egy homárnak,hogy igen gyászolok,mert anyádat tegnap éjjel úgy megraktam,hogy beledöglött és még ő volt felháborodva,hogy mi az,hogy én pofázok.Aztán találkozott a bakancs meg az pirszing-es pofája és kusba maradt mind.
1. Egyáltalán nem minden csaj bukik az ilyenekre. Legalább tudod, kivel nem érdemes kezdeni se. Normális csajnak nem nyálpasi kell, inkább csak némely kis tiniknek. Vagy te rájuk hajtasz? :) Minek akarod őket érdekelni??
2. Ha valahova, diszkóba tuti nem mennék ismerkedni.
3. Tényleg, miért jársz feketében? :) Az igényes, vagy épp elegáns megjelenéshez egyáltalán nem muszáj feketébe öltözni. Vagy pedig ez nálad is valami stílus jellegzetesség, mert mondjuk dark metálos vagy, akkor viszont elég szánalmas hogy itt karatézol egy másik "alternatív" irányzat ellen. Arról nem is beszélve, hogy a normálisabb csajoknak annyira a feketébe borult bakancsos, izzadtságszagú metálrokker sem jön be :) Ha mégsem ez az oka, nem kell magadra venni.
4. "Aztán találkozott a bakancs meg az pirszing-es pofája és kusba maradt mind." - Látom te is tudsz konfliktust kezelni, grat! Tényleg az az érzésem, hogy te is valami dark metal fan vagy, esetleg első sorban csápolsz minden Kárpátia koncerten. Hogy ez vagy emo valaki, hát nálam egyik 19, másik egy híján 20, már bocs.
Légyszi ne vessük össze a metált a kárpátiával, és ne általánosítsunk, hogy minden metálos büdös és igénytelen. Én pl. 22 éves metálos nő létemre előszeretettel hordok magassarkút és elegáns ruhákat, de ez most mellékes.
Ami a kérdezőt illeti: ha bakancsos feketeruhás vagy, akkor miért nem a saját házad táján keresgélsz? Nem gondolod, hogy magadat is minősíted azzal, hogy ilyen "lányok" után epekedsz, akiknek az IQ-juk egyenlő az életkorukkal, és ilyen férfinak nem nevezhető valamikre buknak?
Másrészt érdekes módon én szoktam látni helyes, férfias embereket az utcán, egyetemen, nyilvános helyeken. Előfordulhat, hogy te mozogsz rossz körökben, ha neked csak a fent linkelt egyedekről van benyomásod, ugyanis ezek max 16 éves korig "menők".
Harmadrészt pedig szeretném, ha felfognád, hogy ehhez a homoszexualitásnak semmi köze, max. némi divat-transzvesztitizmusnak. A homoszexualitás nem egyenlő a transzvesztitasággal, sem a transzszexualitással. Főleg azért, mert bár léteznek nőiesen öltözködő homoszexuálisok, ők ettől még nem szedik el előled a nőket, ráadásul nem igazán tehetnek róla, hogy ilyen genetikai háttérrel születtek, szóval inkább ne rajtuk kérd számon a populáris kultúra és média által kiforgatott agymosott divat kezdetét.
+ még annyit, hogy ha tele vagy előítéletekkel (pl. a diszkóban mindenki szipuzik szerinted), hogy várod el, hogy téged más emberszámba vegyen és kapcsolatot akarjon kialakítani veled? Fröcsögsz a gyűlölettől, holott alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
És mindezzel nem védeni akartam se ezt a "kultúrát", mert nekem sem szimpatikus, se pl. a diszkósokat, mert egyik sem az én világom (de ettől függetlenül nem ítélkezem felettük, ha még csak nem is ismerem őket).
Még úgy 3 évet adok az emós stílusnak. De ha szép lányt szeretnél magadnak, akkor ne bakancsot hordj terepnadrággal meg keki hátizsákkal,mert akkor sem fognak veled szóbaállni,ha az összes emós felköti magát. Egy férfi fekete/barna, tiszta férficipöt hord, vászonnadrággal vagy farmerral és divatos, elegáns vagy lezser inggel.
25L
Soha nem lesz divat magyarországon a homoszexualitás, ugyanis ezek a díszb.uzik akikről ti azt hiszitek hogy melegek, közel sem azok, és még csak azt se tudják hogy ez a páwa stílus az amerikai meleg kúltúrából + a New Jerseyben élő olasz-amerikaiak kúltúrájából alakult ki. Én személy szerint roppant mód megsértődöm ha engem le páwáznak, pedig közel sem vagyok az, csak élvezem az amerikai meleg kúltúrát, magyarországi melegként (még, még magyar.) Őőőh.. ennyi a véleményem... köszöntem.
F/16
Kérdezőnek fogalma sincs mit jelent a homoszexualitás.
Én inkább az kérdezném meddig lesz divat még ilyen butának lenni?
Kedves 17-es válaszoló,
Szerinted az a buta, akinek hányingere van két csókolózó férfi vagy nő láttától? Szerintem meg az a buta, aki ezt engedi... Sőt az még butább, aki olyan óvodába iratja a gyerekét, amelyik hetente buz|khoz viszi őket, hiszen ezzel a növendő generációt teszik tönkre... Te vagy buta, egy buta melegimádó Heterofób gyerek vagy xd Lepontozhatsz, ahogy azt a többi meleg társad is tette, nem fog zavarni :) A melegek szeretik azzal dobálni a normális embereket hogy homofóbok, és azzal is szeretik őket dobálni, hogy nem tehetnek róla hogy így születtek xd Mi sem tehetünk arról hogy hányingerünk van tőlük, így születtünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!