Miért mondogatja mindig mindenki azt, hogy "Hallod?! "
11:15 Hát te h.lye vagy. Ez mért lenne a tanulatlanság és intelligencia hiány miatt? azt se tudod mit beszélsz -.-
Maradtál volna csendben
Utolso,
Csak egy paraszt kezd ugy egy mondatod, hogy "hej, hallod!?"
Most azthiszed, h megmondtad a tutit vagy mi? Tipikus viselkedése egyébként itt a gyk-n, hozzászólnak egy olyan kérdéshez, amiről fingjuk sincs, aztán ha megmondják nekik az igazat elkezdenek nagyarccal írogatni, és próbálják beállítani úgy az egészet, mintha csak ők értenék azt amit mondanak, és vmi eszméletlen okosak lennének, aztán a mondat végére odaírnak vmit, amiről azt hiszik a másikat felidegesíthetik és az elkezd vele vitatkozni, mert nekik amúgy sincs jobb dolguk (révén, hogy nincs normális kapcsolataik a szgépen kívül) és várják, h ilyen kis semmilyen válaszokkal meggyőzzék őt.
Ennyit rólad, tanulnod kell ezt még, mert még nagyon kis buta vagy még, de legalább ne szólnál bele olyanba, amihez fogalmad sincs. -.-
Egyszerű figyelemfelkeltés.
- Hallod? ...
- Figyi? ...
- Figyelj? ...
Így nem kell tudnia hogy mi a neved. Erre odanézel, és már mondhatja is amit akar.
Egy tanárnak mondtam egyszer, hogy Figyi?, erre jól lebaszott, hogy mekkora tiszteletlen bunkó vagyok!
És tényleg, pedig tegeztem.
De így is lehet kezdeni mondatot ha tudja a neved:
- Jenő!... és ha erre nem figyelsz
- Jeenőő!!!... és ha még mindig nem figyelsz, mert nő vagy
- Hülyenő!... na erre már csak odafigyelsz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!