Miért mondogatja mindenki, hogy nincs rossz anyatej?
Enyém is ilyen volt, mindkét babámat szoptattam 6 hóig kizárólag, 1 évig igény szerint.
Honnan gondolod hogy éjjel nappal éhes? Ha hízik, fejlődik van napi 4-5 pisis-kakis pelusa akkor nem valószínű hogy éhes lenne...
Inkább a pocija fájhat ahogy írod. Illetve ha hozzászokott már a tápszerhez (ha írod hogy lefejve se issza meg a tejet) akkor lehet már az a baja azért nem fogadja el a tejet, annak más íze van.
A második vagyok, amúgy az én babám is pár korty után sírt kiderült később hogy refluxa van és fájt szegénynek.
De hónapokig hasfájásra fogta az akkori orvosunk.
igenis van rossz tej.
ismerősöm babája is állandóan üvöltött, pedig a mennyiség megvolt. bevizsgálták a tejét és nem volt megfelelő a tápértéke. kapott tápszert és csodák csodájára megszűnt a sírás és elkezdett gyarapodni.
ha ilyen gondod van, miért nem fordulsz a gyerekoroshoz?
Ezt olyan nehéz elképzelni...inkább lehet valami olyat evett az anyuka ami a babának nagyon megviselte a pocakját..mert elvileg kutatások szerint még az éhező országokban is az anyák tejének tápértéke közel azonos a jóléti országokéban élőkkel.
És M.on- nem hiszem hogy konkrétan éhezett volna az az anyuka akit írt az előző válaszoló hogy nem jó a teje..
nem éhezett, egyáltalán nem erről volt szó.
egyszerűen valami miatt nem volt megfelelő a teje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!