Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek örülne neki...

Szerintetek örülne neki valentínnapra?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy a barátomnak akivel 2 éve vagyok együtt veszek egy rózsaszín bilincset amihez két kulcs van és az egyiket eldugom. Az egyik bilincset az ő kezére a másikat enyémre raknám. és az egyik kulcsot eldobnám. (ez azt jelképezné h "összeláncolom" magunkat az örökkévalóságnak:$) és gondoltam mellé még egy "I love you" felirítú plüssmacira:). Szerintetek jólesz vagy esetleg mást? és ha igen akkor mit? 17/L
2011. febr. 9. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
hát nem tudom nekem nagyon nyálas lenne bár nem tudom milyen a barátod... na meg nekem a rózsaszín bilincsról a kikötözés és... jut eszembe
2011. febr. 9. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon hetkoznapi. Gondolkozz, biztos eszedbe jut majd egy egyedi ajandek.
2011. febr. 10. 11:24
 3/3 slywer ***** válasza:

:S...Őszuintén szólva már a kifejezéstől is rosszul leszek---ez a nagy valentinozás.....látszik,hogy megfertőzött a nagy "nyugatosodás,amerikanizálódás".....

Mert a (magyar)szerelem napja:Bálint nap!

2011. febr. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!