Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek örülne egy fiú Valentínnapra?
hát.. így nehéz válaszolni. Kort se tudjuk, a kapcsolatotok "állapotát" se. De ha elmentek kajálni valahova, és mondjuk veszel neki vmi karkötőt(vagy ami tetszene neki, hiszen ezt te tudod)
annak idején én a barátnőmnek 1300 ft értékben vettem sálat, és jobban örült neki, mint a tv-nek amit karácsonyra kapott a családjától...
Én annak örülnék, ha az a lány, aki tetszik, de úgy gondoltam én neki nem, vagy ha volna párom, akkor ő..., és meglepne reggel azzal, hogy ő ébreszt az édes hangjával (akár telefonon, akár személyesen), majd együtt reggeliznénk valami csendes, meghitt helyen. A többi jön magától :)
Persze lehet örülnék, valami apróságnak. Én jobb szeretem a kis dolgokat, mint a felfújt nagy izéket.
kaja és utána szex :D
Főzz neki vmi én biztos örülnék neki de szerintem minden más pasi :D
olyan gáz amikor a pasik még Valentin napkor is a orális szexnek, meg a többi erotikus dolognak örülnek. -.-" tőlem egy bilincset kap. :'D
17/L
szerintem csak szimplán neked/ill nektek
nem kell túlspilázni vagy max elmentek kajálni vagy moziba
vagy biztos volt egy olyan elejtett megjegyzése h de jó lenne ez vagy az.... hamár minden féleképp venni akarsz neki valamit
pl: (magamból indulok ki de nem nevetni mert még nem "ünnepeltem" valentin napot :S) a sál és a nyaklánc nemrosz gondolat, pénztárca, haveromat a nője lávalámpával lepte meg vagy sütit sütött neki
valami könyv vagy cd-dvd, egy bekeretezett közös fénykép stb...
21F
21:37 ne általánosíts vannak akik felnőnek
különben ha !!mind a ketten!! azt szeretnék akk nem rosz gondolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!