Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentinnapra vettem a páromnak egy boxert szerintetek oda adjam neki? ( bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Annyi vele a baj hogy a new yorkerbe vettem ahova ugye ő is jár és akkor megnézheti az árát vagy mit tudom én... Szerintetek gáz ? Oda adjam ? még most van időm eldönteni.2011. febr. 13. 20:09
1/5 kukkumpityere válasza:
mi a baj az araval? annyira olcso?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is igazán az hanem hogy ő is jár oda és akkor látja hogy ott vettem meg ilyesmi... :S szerinted?
2011. febr. 13. 20:11
3/5 anonim válasza:
nyugodtan add oda neki, mit csinálsz vele, ha nem adod oda? hordod?
4/5 anonim válasza:
a cimkéjén is látni fogja hogy ott vetted...
de inkább örül, mert ismered az ízlését, nem?
meg nem hiszem, hogy ha legközelebb bemegy, azt fogja sasolni, hogy mennyibe kerül
5/5 anonim válasza:
Mi ebben a gáz? Ha meg meglátja hát istenem, ennyi erővel kaját se vigyél a sarki boltból, mert ő is jár oda.
Ha jár a boltba akkor gondolom szereti az ottani minőséget, ez esetben nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!