Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek minek örülne egy...

Szerintetek minek örülne egy 6-14 éves kisfiú/kislány a cipősdoboz-akció keretében?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

Szeretnék nekik adni ajándékot, nagyon sok édes aranyos plüssfiguránk, cicás-kutyás képünk, képeslapunk, mókás tollunk, karácsonyi mécsestartónk, kinderfiguránk, jegyzettömbünk és ilyesmink van itthon, újak, vagy nagyon jó állapotúak. Kicsit azonban gondban vagyok, nem tudom, hogy a "mai gyerekek" minek örülnek, lehet-e nekik ilyennel meglepetést, örömet szerezni, vagy csak valami csilivili játékot, dizájnos használati eszközt érdemes nekik a csomagba tenni. Esetleg ha valaki tud részleteket az akcióról, azt is várom, mert pl. azt sem tudom, mi a felső korhatár a gyerekeknél, a 14 az én tippem volt! Gyertek várom a véleményeket, esetleges tapasztalatokat, ötleteljünk együtt! Mindenkinek előre is köszönöm a tippeket, véleményt!

2010. nov. 5. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok a gyerekek, akik ezt megkapják, a régi plüssállatoknak, a tollaknak, jegyzettömböknek, állatos képeknek stb. is nagyon örülnének, nem hiszem, hogy ne örülnének ezeknek a kedves kis játékoknak, mint a vadi új, csilivili holmiknak.
2010. nov. 5. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is küldök most egy kislánynak; még nemtudom mit, mert barátnőm lányainak az összes régi játékomat odaadtam, de kitalálom.

:)

2010. nov. 5. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is küldök! Ti hány éves korosztálynak? Én a 14 éves kislány és a 4-5 éves kislány között vacilálok, de lehet, hogy 2 csomagot is összeállítok:)
2010. nov. 5. 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Én valszeg kettőt fogok összeállítani, épp a fenti két korosztályból, két kislánynak. Vannak olyan iskolás cuccaim, amit idősebbeknek szánok, de olyan édes plüssök is, amit kisebb lánykának.
2010. nov. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!