Szerintetek minek örülne egy 6-14 éves kisfiú/kislány a cipősdoboz-akció keretében?
Erről lenne szó: [link]
Szeretnék nekik adni ajándékot, nagyon sok édes aranyos plüssfiguránk, cicás-kutyás képünk, képeslapunk, mókás tollunk, karácsonyi mécsestartónk, kinderfiguránk, jegyzettömbünk és ilyesmink van itthon, újak, vagy nagyon jó állapotúak. Kicsit azonban gondban vagyok, nem tudom, hogy a "mai gyerekek" minek örülnek, lehet-e nekik ilyennel meglepetést, örömet szerezni, vagy csak valami csilivili játékot, dizájnos használati eszközt érdemes nekik a csomagba tenni. Esetleg ha valaki tud részleteket az akcióról, azt is várom, mert pl. azt sem tudom, mi a felső korhatár a gyerekeknél, a 14 az én tippem volt! Gyertek várom a véleményeket, esetleges tapasztalatokat, ötleteljünk együtt! Mindenkinek előre is köszönöm a tippeket, véleményt!
Én is küldök most egy kislánynak; még nemtudom mit, mert barátnőm lányainak az összes régi játékomat odaadtam, de kitalálom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!