Hogyan mondhatom meg a tanáromnak finoman, hogy semmi köze hozzá, hogy miért nem voltam órán?
Figyelt kérdés
Járok érettségi élőkészítőre, 5-en vagyunk a csoportban és a múlt héten nem mentem, mert közbejött valami. Viszont nem szóltam telefonon a tanárnak, hogy nem megyek, mert őszintén szólva rohadtul nem érdekelt akkor, más miatt aggódtam.
Holnap megyek és biztos kérdezi, hogy miért nem voltam/szóltam. Ha azt mondom, hogy közbejött valami, azzal "nem elégszik meg".
Hogy hozzam a tudtára, hogy nyomós okom volt rá, hogy nem mentem, de nincs kedvem más orrára kötni, hogy mi volt az?
2010. dec. 26. 15:46
11/11 anonim válasza:
Nem értem amúgy, mi ez a cs*szegetés meg ellenőrzés a tanárok részéről. Elég baj az neked, hogy érettségire készülsz, nem kell, hogy ő is belédcsűrje az ideget. Ha meg esetleg link vagy és nem érettségizel, az is a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!