Hogyan viselkedjünk egy szallagavatón?
Mindenképpen úgy viselkedj, mint aki nagyon szerencsés, hogy ott lehet, mivel még sok víz lefolyik a dunán, míg átengednek a nyelvtan osztályozóvizsgán. :P
De csak hogy ne pontozz le teljesen: nem kell semmi extra viselkedés, elvégre nem a füredi Anna bálra mész. Érezd jól magad és ennyi! Csinos ruhában menj! Egy férfi lehetőségei nem túl szélesek: öltöny. Te nőként ennél szerencsédre jóval szélesebb palettáról válogathatsz.
K-U-L-T-Ú-R-Á-L-T-A-N! :D
Na, de a viccet félretéve: természetesen, és mellőzd a káromkodásokat, a trágár beszédet. Hogy mit vegyél fel? Ööö... Nem tom... Valami elegánsat! De ne kiskosztümöt! xD
Egy csinos felső és szoknya megteszi, ha van szép csizmád, akár azzal is felveheted.
Én pl. a húgom szalagavatóján egy fekete kötött ruhában és magas sarkú csizmában voltam + szép ékszerek, és egyáltalán nem lógtam ki a sorból.
Hogy viselkedj? A nagyját úgyis a nézőtéren fogod végigülni, szóval ott semmi extra, amúgy meg jó, ha van legalább egy ismerősöd még ott, akivel tudsz beszélgetni, ha a barátod mondjuk felkérné az anyukáját táncolni, hogy ne kelljen petrezselymet árulnod. Viszont ha bárki felkér táncolni, akkor illik elfogadni a felkérést és egy zenét vele táncolni. Aztán megköszönni a táncot, amikor visszakísért a párodhoz a táncpartnered.
Semmiképp ne mássz rá a párodra, ne sajátítsd ki, ez most nem a ti ünnepetek, hanem az osztályé, ezt tiszteletben kell tartani. Az is lehet, hogy csak egyet táncol veled, aztán mindegyik osztálytársát felkéri (sőt ez lenne a helyes viselkedés).
Aztán az afterre ha mentek, bulis szerelés ami minél vékonyabb, mert valószínűleg rengetegen lesznek és nagyon meleg lesz. De gondolom, az ottani viselkedést nem kell részleteznem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!