Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi történik szallagavatón?...

Mi történik szallagavatón? Hogyan zajlik és ilyenkor szokás e csokrot adni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyan mint a ballagás csak a bevonulás és igazgató beszéd után az osztályfőnökök felraknak egy szalagot a tanulóknak. Ilyenkor szokás lemenni fényképezni és virágot is adni.

Bár mondjuk én úgy gondolom, hogy a hatalmas csokriokat nem éri meg odaadni majd az ünnep végén, mert addig úgysem lehet mit kezdeni velük.

2009. okt. 28. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt még kifelejtettem, hogy a végzősök néha műsort is adnak :)
2009. okt. 28. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Először levesznek egy l-t, aztán adnak egy kötőjelet :D

Nálunk gondolom, totál másképp zajlott, mint egy átlagos iskolában, mert egyházi gimibe jártam. Bevonultunk a templomba, meg lettek áldva a szalagok, feltűzte őket az ofő, aztán átmentünk a suliba és volt egy műsor meg egy pár osztálytánc. Utána vacsi az évfolyamnak és a tanároknak, majd éjfélig buli az aulában :)

2009. okt. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!