Miért baj manapság, ha valaki konfliktuskerülő?
Aki verekszik és másokba beleköt az prmitiv. Primitiv férfiak csak a primitiv nőknek kellenek.
Viszont ha valakivel nem lehet élterlemesen megbeszélni a problémákat,mert úgy reagál hogy "majd holnap",vagy hátat fordit,elmegy otthonról az konfliktuskerülönek mondható,és ezt a normális emberek nem szeretik.
Én pl azért nem szeretem,mert ez egy menekülő magatartás,a problémák szőnyeg alá söprése. Most képzeld el,ha a te párod ilyen lenne például,hogy meg akarsz vele beszélni valamit és egyszerüen elmegy otthonról. Vagy valami zavr van a kapcoslatotokban,és ahelyett,hogy értelmes felnőtt ember módjára leül veled megbeszélni mindig kibúvokat keres,hirtelen dolga akad,bezárkózik a fürdőbe,vagy úgy tesz mintha meg sem hallaná.
Nehezen tudom elképzelni,hogy téged ez nem zavarna.
Azért kell a nőknek a verekedő típusú férfi, mert ő az aki megtesz mindent azért, hogy megkapja amit akar. Én férfiként ugyan még nem verekedtem meg semmiért (nem volt rá szükség :D ), de ha valami kell nekem, akkor vállalom érte konfliktust.
A kötekedős más téma, az meg azt fejezheti ki hogy a férfi nem fél a másiktól. A bátorság megint elég vonzó tulajdonság, talán nem meglepő módon.
Persze szóban a lányok azt mondják, hogy neki nem kell verekedős, meg bunkó paraszt fiú, de a génjeik, ösztöneik mást hordoznak. Igenis akaratlanul vonzódnak az olyan férfihoz, aki nincs alárendelve a szokásoknak, az etikettnek, és igenis vonzónak találják ha egy férfi verekszik a céljáért, nem pedig elkerüli konfliktust, lemondva a célról...De mondom, szóban ezt nem minden lány vallja be, mert a logikus eszük mást mond, de az érzéseiket az ösztöneik irányítják, nem az eszük :)
például ezért:
Egyébként a "nem verekszik, nem köt bele másokba" és a "konfliktuskerülő" nem ugyan az! Nem kell, hogy agresszív legyél és kötekedős, de ha nem tudsz kiállni magadért és nem véded ki a támadásokat, azzal magadnak ártasz!
És elég nőt kapsz a mostani stílusoddal, kérdező?
Ha igen, akkor minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!