A Japánokat milyen kúltúrában és szellemiséggel nevelik fel a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
Halottam, hogy Japán saját társaikkal nagyon kedvesek, de semmi más nép nem érdekli. Meg állítólag bármit rendelnek Japánból, japánok aláírják a szerződést akkor is ha tudják, h nem tudják teljesíteni. Ami még jobban kiakaszott, hogy elvileg az a fiatal gazdagok között a menő szórakozás ha friss halott polipot esznek, mert még idegei mozognak és a tapadó korongjai rátapadhatnak a torkukra és megfulladunk, és nekik menő ha vki túl éli.
Nem értem h hogyan nőnek fel h nem félnem a haláltól és más népeket iránt így viszonyulnak.
2010. nov. 19. 12:30
1/3 anonim válasza:
Amiket írsz, annak egy része előítélet.
Néhány szöveg:
Magyarország japán szemmel, Japán magyar szemmel
Budapest : ELTE Japán Tanszéki Szakcsop. : Ószakai Idegennyelvi Egy. M. Tansz., 2006.
2/3 anonim válasza:
a japánok csak azokkal "idegenkednek" inkább, akik oda akarnak költözni Japánba (mert úgymond elveszik a munkát előlük). a turistákkal vagy bárki mással egyébként kedvesek, bár szerintem ez teljesen ember függő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, megnézem. Kétlem h előítélet lenne, én ezeket tényként halottam az egyetemi órámon és érdekel a téma.
2010. nov. 30. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!