Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az északi népeknél miért...

Az északi népeknél miért ilyen erős a kirekesztés az idegenekkel szemben?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudnak oda bevándorlók beilleszkedni és emiatt bűnözésbe kötnek ki mivel nem csak, hogy szociálisan lehetetlen beilleszkedni de a rendszer is alapvetően megkülönbözteti a helyi északit a bevándorlótól.

Aztán meg csodálkoznak, hogy mentálisan betegek lesznek és bűnöznek.

Érdekes a délebbi országokban nincs ilyen szintű gond ahol engedik a külföldit is beilleszkedni és teljes rangú állampolgárként élni.

febr. 17. 12:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"azok illeszkednek be, akik tesznek érte. Akik beszélik a nyelvet, akik ismerik a kultúrát,"

Ott a pont. Én is hány olyat láttam, aki úgy állt hozzá, hogy minek megtanulni németül, angolul mindenhol elboldogul, munkában meg pláne, hisz az a hivatalos nyelv sok szegmensben.

Aztán ugyanettől hallottam, hogy milyen távolságtartók, mert bár jópofiznak a céges bulikban, de a családjához egy sem hív meg.

Nekem meg a kollégám, amikor megtudta, hogy jártam a városukban, majdnemhogycsak felháborodottan mondta, hogy legközelebb hívjam fel, és látogassam meg.

Ő még egyszer a régi lakóautóját is odaadta egy magyar út erejéig, amikor bérelni akartam.

febr. 18. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!