Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mobiltelefonalas kozbe kiszol...

Mobiltelefonalas kozbe kiszol valakinek a hatterbe,hogy "sziasztok"; "jo napot" es a tobbi. De kozben velem beszel telefonon. Ez masokat is zavar vagy elofordul?

Figyelt kérdés
Tudom lehet jonni azzal,hogy az elet nagy problemai,de engem szemely szerint zavar. Masokat az zavar ha valaki a buszon rugdossa (tobbnyire gyerek) a háttamlat.

#ékezet nincs,elfogyott. Elvitte a cica.
okt. 15. 09:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
KOSZONOM!!!!! Koszonom szepen,hogy vegre van aki egyetert es hasonlo velemenyen van,a sokaknak csak "puffogasom" miatt.
okt. 15. 14:05
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

"ez akkor is így illendő."

Milyen illem szerint? Ki határozza meg?

okt. 15. 14:07
 43/53 anonim válasza:
0%

Én alapvetően köszönéspárti vagyok a témában, bár igyekszem diszkréten intézni, ha lehet. Viszont:

"folyamat koszongetett embereknek. De legalabb 5-6x." - Én ebből arra következtetek, hogy a kérdező azt érezte, hogy valójában nem foglalkozik vele a másik, noha ő kért segítséget. Ez engem is zavarna, nem kicsit.

okt. 15. 14:10
 44/53 anonim ***** válasza:
0%
Az illem a kulturált emberek által elfogadott viselkedésforma. Eszerint nem hagyok faképnél valakit, akivel éppen beszélek, egy pillanatra sem. Keress rá Görög Ibolya protokoll-szakértőre, elég érthetően el tudja mondani, hogy mi illik és mi nem. Te meg úgy csinálod, ahogy akarod.
okt. 15. 14:13
 45/53 anonim ***** válasza:
38%

"Én ebből arra következtetek"

Nem következtetni kell, hanem elolvasni mit írt.

okt. 15. 14:13
 46/53 anonim ***** válasza:
26%

"Eszerint nem hagyok faképnél valakit"

Nem hagyták faképnél.

"Keress rá "

Nem keresgélek. Te állítottál valamit, akkor támaszd alá. Nincs trust me bro', merg nincs do your research.

okt. 15. 14:16
 47/53 A kérdező kommentje:
46, eleg sajatos velemenyed es hozzaallasod van, jo hogy nem adok a velemenyedre.
okt. 15. 14:19
 48/53 anonim ***** válasza:
60%

Nem adsz te senki véleményére kérdező csak azt fogadod el ha egyetértenek veled.Ez az önzőséged bizonyítéka.

Kérdésedre az én válaszom hogy köszönni illik még akkor is ha egy szófosó van a vonal másik végén.

Te egy komplexusos nem megértett kis ugribugri egyén lehetsz aki túl magasan hordja az orrát.

Lehet megsértődni.

okt. 15. 14:22
 49/53 A kérdező kommentje:
Ha nem a seggedbol huzod elo a valaszodat akkor ertekelni fogom.
okt. 15. 14:26
 50/53 anonim ***** válasza:
65%
Egy idősebb valaki tuti nem veszi észre és pláne nem hallja, hogy ja csak te bólintottál, mert épp telefonálsz. És megsértődik. Ha a másik közlekedik, akkor nem fog tudni csak rád figyelni. Ha kisgyerek van, beszéljetek este, amikor alszanak. Vagy viseld el, hogy az élet nem csak neked zűrös.
okt. 15. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!