Mobiltelefonalas kozbe kiszol valakinek a hatterbe,hogy "sziasztok"; "jo napot" es a tobbi. De kozben velem beszel telefonon. Ez masokat is zavar vagy elofordul?
"ez akkor is így illendő."
Milyen illem szerint? Ki határozza meg?
Én alapvetően köszönéspárti vagyok a témában, bár igyekszem diszkréten intézni, ha lehet. Viszont:
"folyamat koszongetett embereknek. De legalabb 5-6x." - Én ebből arra következtetek, hogy a kérdező azt érezte, hogy valójában nem foglalkozik vele a másik, noha ő kért segítséget. Ez engem is zavarna, nem kicsit.
"Én ebből arra következtetek"
Nem következtetni kell, hanem elolvasni mit írt.
"Eszerint nem hagyok faképnél valakit"
Nem hagyták faképnél.
"Keress rá "
Nem keresgélek. Te állítottál valamit, akkor támaszd alá. Nincs trust me bro', merg nincs do your research.
Nem adsz te senki véleményére kérdező csak azt fogadod el ha egyetértenek veled.Ez az önzőséged bizonyítéka.
Kérdésedre az én válaszom hogy köszönni illik még akkor is ha egy szófosó van a vonal másik végén.
Te egy komplexusos nem megértett kis ugribugri egyén lehetsz aki túl magasan hordja az orrát.
Lehet megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!