Mobiltelefonalas kozbe kiszol valakinek a hatterbe,hogy "sziasztok"; "jo napot" es a tobbi. De kozben velem beszel telefonon. Ez masokat is zavar vagy elofordul?
Engem is zavar, ha rugdossák a háttámlámat a buszon.
De ha telefonálok és szembejön a szomszéd a lépcsőházban, nyilván köszönök neki, akkor is, ha fülemen a telefon. Elég nagy udvariatlanság lenne nem köszönni.
Alap, hogy köszönök egy ismerősnek/szomszédnak, még ha telefonálok, akkor is.
Ha téged bezavar egy "szia", vagy egy "jónapot" ,akkor elég nagy baj van a toronyban.
Nem fogjatok ,hogy mirol szol a kerdes (van aki igen).
Mesz az utcan de telefonalsz valakivel. Nem koszongetsz oda mert epp egy beszelgetesen vagy. Rengeteg mas modja van,hogy oda tudj "koszonni". Eleg egy mosoly, egy biccentés vagy akar egy integetes. Ezzel nem zavarod meg a telefonalas folyamatat.
Ha viszont, ketten megyunk az utcan es beszelgetunk. Fizikailag is egyutt vagyunk egy legterbe, a masik is latja,hogy valaki jon szembe es epp nagy beszelgetes kozepen vagyunk es odafordulsz,hogy szia vagy jo napot es mondjuk aki veled van az is(bar lehet nem ismeri) az megint teljesen mas.
Nem arrolvan szo,hogy kifogasolom ha valaki koszon egy ismerosenek,csak ugy tegye, hogy ezzel a masikat nem zavarja.
Miert haborodtam fel ezen?
Setalltam a varosban, telefon a fulemen. Epp kiteregettem a lelki bajaimat a telefon masik vegen levo ismerosomnek aki ezt megzavarba (mert normal esetben hallgatnal es figyelnel,hogy mit mond a masik), folyamat koszongetett embereknek. De legalabb 5-6x. Es igen, ez nagyon zavaro tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!