Gáz volt bemutatkozni? Mi ilyenkor az illem?
Felnőttképzés, heti 2x kell bejárni, új osztálytársak, kb. 18-35 év a korosztály.
Gondoltam, ha már 2 évig össze leszünk zárva, illik bemutatkozni.
Belépve kb. 6an voltak a teremben, mindenkivel kezet fogtam (1 lány is volt, vele is, bemutatkozásnál így illik, ha jól tudom), de az utánam érkezők szimplán letudták egy "Sziasztok"-al, és kész, van, aki nem is köszönt.
Én vagyok túl illedelmes, vagy egyáltalán nem illik ilyenkor úgy bemutatkozni, ahogyan én tettem?
Egyébként 6 évvel ezelőtt középiskolában is ugyanígy tettem, és szintén csak én az akkori +25 fős osztályban.
Teljesen normálisan viselkedtél. Én szociálisan szorongóbb vagyok, és nem csináltam volna úgy ahogy te, de ha te odajössz hozzám bemutatkozni egy ilyen helyzetben, én örültem volna neki.
Ne érezd magad szarul amiatt, hogy illedelmes vagy.
Én nem mutatkoztam volna be, de ha valaki meg odajön, s bemutatkozik, nem éreztem volna azt, hogy gáz, amit csinál, ha csak 6 ember van. Amúgy én is utálom az ilyen szitukat… S nekem az a tapasztalatom, hogy egyre inkább az anti-szoc. viselkedés a norma, s ha ilyen szitu van, ha csak bemész, s leülsz, aztán nyomogatod a telefonod, azzal nem lehet mellé fogni… Sokszor nehéz belőni, hol a határ, s mikor van az, hogy az a ciki, ha nem mutatkozol be s mikor az, ha igen.
De amúgy szerintem túlgondolod, nem kell annyira ráfeszülni erre.
10es
Ez téged minősít.
Elég undorító ez a felsőbbrendű pofátlanságod. Amikor a papáméknál dolgoztak a kertben és voltak sokan, a papám érdekes módon mindenki nevet tudta.
Hogy mik vannak! :o
Szerintem is túlzás volt. De én egy köcsög pesti vagyok aki a kő alatt lakik.
Egyrészt tanulni mentem oda nem ismerkedni, barátkozni. Másrészt ha valaki érdekel odamegyek hozzá és megismerem, harmadrészt a tanárok úgyis mindig kérnek egy pár mondatos bemutatkozást. Ha érdekelsz odafigyelek akkor mikor te beszélsz.
Amúgy meg 2 év alatt eldől, hogy kedveljük egymást vagy sem. Ez a plusz 3 perc nem szorzott.
Én is biztos megdöbbentem volna, de nem utasítottalak volna el. Szerintem ez valami generációs különbség lehet részemről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!