Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy tesco melletti piacon egy...

Egy tesco melletti piacon egy nő nadrágot próbált,bugyi nem volt rajta,ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
póló az rajta volt,utána pólót próbált,akkor nadrág már volt rajta,illetve akkor annyiban jobb volt a helyzet hogy volt rajta melltartó
2024. aug. 13. 13:29
1 2
 1/14 anonim válasza:
54%
Jobb volt a helyzet? Orulj annak amit lattal. Vagy nem orulsz? xd
2024. aug. 13. 13:32
 2/14 anonim válasza:
49%
Örülj neki. Én meg is dícsértem volna, ha szép.
2024. aug. 13. 13:33
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha tetszett akkor miért reklamálsz, örülj neki hogy p.nát láttál. Ha nem tetszett akkor meg ne nézd.
2024. aug. 13. 13:34
 4/14 A kérdező kommentje:
férfiak esetében más az eljárás,mi ez a kettős mérce?
2024. aug. 13. 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
#4 kettős mérce mindig is volt, van és lesz is. Felesleges ezen háborogni. Ha egy csinos nő meztelenkedik akkor mindenki sóvárogva nézi (legfeljebb a többi nő fújjol rá), ha meg pasi akkor rendőrt hívnak.
2024. aug. 13. 13:42
 6/14 A kérdező kommentje:
kimondta hogy csinos volt?
2024. aug. 13. 13:43
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Jaj velünk szemben van egy sportpálya, minden este sokan járnak ide futni, de ilyet még nem láttam, csak idén, egy olyan 50 körüli nő megáll kocsival, kiszáll, felnyitja a csomagtartót, és ott, a nyílt utcán veszi át a futós cuccát, hazafelé ugyanígy az utcait. Annyira megdöbbentem, mikor először láttam, hogy leesett az állam. Azóta jön hetente párszor és mindig ezt csinálja, semmi takargatás vagy valami. Már csodájára jár az utca 😂 van aki fel akarja neki ajánlani, hogy menjen be hozzájuk átöltözni, mert nem olyan épületes látvány azért.
2024. aug. 13. 14:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ökör kérdés, nyilván nem normális. Semennyire.
2024. aug. 13. 16:40
 9/14 A kérdező kommentje:
ettől függetlenül nem szólt senki,nagyon arra se néztek
2024. aug. 13. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Hát istenem, az Orczy téren kakilni is szoktak, és addig nem tudott menni a villamos. De a szégyenlősebbek tudnak gatyaletolás nélkül hugyozni is. Örülhetsz, ahol még átöltöznek néha. Magyarország...
2024. aug. 14. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!