Mit tegyek, mivel érhetem el, hogy senki se akarjon mellém ülni a buszon?
Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 21:22
41/57 anonim válasza:
ja amúgy emlékeztetnélek még mindig te vagy az aki rá akart támadni a másikra
42/57 A kérdező kommentje:
41.: Az, hogy bűncselekményt követnél el, és ezért valaki rádtámadna, hát ezen miért lepődsz meg?
aug. 8. 00:04
43/57 anonim válasza:
fogászaton kikötés nem bűncselekmény? neked szabad mindent? gondolkozzál már! emlékezni kéne mivel fenyegeted meg a másikat
44/57 A kérdező kommentje:
43.: Szerintem az olyat nem sok ember sajnálná, aki szándékosan okozna kárt a másiknak, és emiatt kapna.
aug. 8. 00:09
45/57 anonim válasza:
ha a másik okot ad rá és annyi az érve hogy nem akartam hogy mellém üljenek, magára vethet
46/57 A kérdező kommentje:
45.: Milyen okot ad rá az, aki alszik a buszon, te meg lelököd a táskáját? Te felfogod egyáltalán, hogy mit írsz? Mindenki maga mellé rakja a táskáját, senki sem fogja az ölébe. Mindenki cuccát lelöknéd, aki elaludt? Ez hogyan jogosít fel téged arra, hogy bűncselekményt kövess el, és mitől vethet magára az ártatlan utazó?
aug. 8. 00:17
47/57 anonim válasza:
ott kezdődik hogy meg kéne érteni nem a tiéd az egész busz
48/57 A kérdező kommentje:
Továbbra sem tudsz válaszolni konkrét tényekre, csak a feltételezéseidet nyomatod. Mikor óhajtod befejezni? Sehol sem írtam, hogy enyém az egész busz.
aug. 8. 00:19
49/57 anonim válasza:
teszik maguk mellé, de az értelmesebbje esetleg az ölébe, vagy a lába mellé, de nem egy helyet elfoglalva maguk mellett. és te ilyen háborgáson sose akadj fenn, bármennyire is akarsz most alázni engem mert lesznek másoknak is ilyen szándékaik, és igen meglehet hogy ledobják leteszik!!!!!!!!!!!! melléd majd, kinek mi, hogy leüljenek
50/57 A kérdező kommentje:
49.: Nem akarlak alázni, csupán az eredeti válaszodra tettem fel egy kérdést, és arról próbálok beszélni veled, de valahogy elzárkózol tőle, mellébeszélsz.
aug. 8. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!