Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tegyek, mivel érhetem el,...

Mit tegyek, mivel érhetem el, hogy senki se akarjon mellém ülni a buszon?

Figyelt kérdés
2024. júl. 16. 21:22
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

10. Te hol élsz? Ha üres a busz, és pont mellém akarna ülni, akkor miben is lenne igaza? Azt ugye tudod, ha ezt férfi csinálná egy nővel, akkor azt nagyon sokan zaklatásnak minősítenék?

Az 1-es pontodra csak annyit, hogy ezt ne nekem mondd, hanem azoknak, akik hangoskodnak a buszon, fél órákig telefonálnak, mert ők éppen unatkoznak, és leszarják, hogy zavarják a másikat. Az fontosabb, hogy ők ne unatkozzanak. Éppen 2 napja vonatoztam, és egy apuka a 2 gyerekével filmezett. De max. hangerővel, és az egész vonaton lehetett hallani. Igaz, hogy csak 6-7 ember volt rajtuk kívül, de ehhez nincs joguk. Csak azért nem szóltam rájuk, mert láttam rajta, hogy egy bunkó volt, és nem akartam a gyerekeknek kellemetlen helyzetet. Bár lehet, hogy jó nagy hülye voltam, mert ezekből úgyis olyan egocentrikus, enyém az egész világ stílusú emberek lesznek, akik megérdemelnék. A kalauz is akkora egy csicska volt, hogy nem akart, vagy mert rájuk szólni, ő is inkább hallgatta. Szóval ne engem baszogassál, akit észre sem veszel, hogy fent van a buszon, hanem inkább az efféle elemeket tedd helyre, és majd utána visszatérhetünk a témára. Nem bántásból írom, nem kell vérig sértődni, csak azért írtam, hogy tudd, hányadán állunk.

Az előző 2 kérdést azért belinkeled?

9.-es "napjainkban szelídült csak arra hogy a táskafoglalóktól megkérik hogy rakják el az útból" Miért, régen mit csináltak?

2024. júl. 18. 09:31
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

#11 Ha van üres hely, oda ül, ahova akar. Ha melléd, akkor melléd. Legföljebb átülsz máshova, ha van még hely.

A többiben igazad van.

2024. júl. 18. 11:08
 13/57 A kérdező kommentje:
12.: Értem, és köszönöm a válaszodat! EGyébként neked is igazad van teljes mértékben, csak attól még zavaró, hogy a buszon a zavaró egyénekkel nem csinálnak semmit sem, ide meg kiír egy kis apróságot az ember, és mindenki leugatja, bezzeg amikor meg igazán kéne, mindenki kussol. Ezt most nem rád értem, hanem általánosságban!
2024. júl. 18. 11:25
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

#10 A közelmúltban valóban volt két hasonló kérdés, ahol a kérdező közölte, hogy ő magasabb rendű ember.

A mostani kérdező #11-es fogalmazásmódja szerint szinte biztos, hogy nem azonos az előző két kérdés kiírójával.

2024. júl. 18. 16:20
 15/57 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam egy módszert, hogy mély alvás színlelek, de nem eddig nem jött be. 2 napja szól hozzám valaki, nem reagálok, és erre meglökdös :DDD Komolyan ott volt a sok ülés, amit fél kilós mini táskával őriztek, de áhhh, neki mindenáron érvényesíteni kellett az akaratát XD Az én táskám jó nagy, van vagy 7-8 kiló, és persze hogy engem kellett megtalálnia, nem pedig azokat, akik a kis táskájukat a fenti tárolóba is rakhatták volna.

Ma megint kipróbáltam, egy 50 év körüli nőnek persze hogy engem kellett megkérdeznie, hogy foglalom-e, miközben a másik ülésen egy fiatal lány pihentette az ásványvizes flakonját. Legközelebb Istenre esküszöm, hogy előadok valami nyomulós, béna csajozós dumát, aztán meglátjuk hány perc múlva menekül el bárhová máshová :D Ha meg férfi, akkor meg valami homokos szöveget X)

aug. 6. 15:04
 16/57 anonim ***** válasza:
az ásványvíz nem érdemli meg a helyet?
aug. 6. 15:39
 17/57 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Ne ülj le, vagy ülj egyes székre.
aug. 6. 19:22
 18/57 anonim ***** válasza:

Milyen alapon akarod meghatározni, hogy akik megváltották a jegyüket, bármelyik üres székre üljenek? Hogy jössz te ahhoz?

Járj gyalog, vagy utazz állva.

Büntetném.

aug. 6. 19:24
 19/57 A kérdező kommentje:
Eddig még bárki megkérdezte, hogy szabad-e a hely, azt mondtam, hogy igen. Akkor meg mi a f@szom bajotok van, mire fel kötekedtek? Feljövök ide gyakorira, rohadt nagy pofája van mindenkinek, de a buszon utazva még egyszer nem láttam, hogy bárki is rászólt volna az olyan alakokra, akik csámcsogva zabáltak, feltették a lábukat az ülésre, hangosan hallgattak zenét.
aug. 6. 22:12
 20/57 anonim ***** válasza:
bírnám egyszer visszafelé sülne el valaki nem szólna csak leülne melléd és elkezdene tapizgatni mert azt hiszi alszol XD
aug. 6. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!