Mit tegyek, mivel érhetem el, hogy senki se akarjon mellém ülni a buszon?
10. Te hol élsz? Ha üres a busz, és pont mellém akarna ülni, akkor miben is lenne igaza? Azt ugye tudod, ha ezt férfi csinálná egy nővel, akkor azt nagyon sokan zaklatásnak minősítenék?
Az 1-es pontodra csak annyit, hogy ezt ne nekem mondd, hanem azoknak, akik hangoskodnak a buszon, fél órákig telefonálnak, mert ők éppen unatkoznak, és leszarják, hogy zavarják a másikat. Az fontosabb, hogy ők ne unatkozzanak. Éppen 2 napja vonatoztam, és egy apuka a 2 gyerekével filmezett. De max. hangerővel, és az egész vonaton lehetett hallani. Igaz, hogy csak 6-7 ember volt rajtuk kívül, de ehhez nincs joguk. Csak azért nem szóltam rájuk, mert láttam rajta, hogy egy bunkó volt, és nem akartam a gyerekeknek kellemetlen helyzetet. Bár lehet, hogy jó nagy hülye voltam, mert ezekből úgyis olyan egocentrikus, enyém az egész világ stílusú emberek lesznek, akik megérdemelnék. A kalauz is akkora egy csicska volt, hogy nem akart, vagy mert rájuk szólni, ő is inkább hallgatta. Szóval ne engem baszogassál, akit észre sem veszel, hogy fent van a buszon, hanem inkább az efféle elemeket tedd helyre, és majd utána visszatérhetünk a témára. Nem bántásból írom, nem kell vérig sértődni, csak azért írtam, hogy tudd, hányadán állunk.
Az előző 2 kérdést azért belinkeled?
9.-es "napjainkban szelídült csak arra hogy a táskafoglalóktól megkérik hogy rakják el az útból" Miért, régen mit csináltak?
#11 Ha van üres hely, oda ül, ahova akar. Ha melléd, akkor melléd. Legföljebb átülsz máshova, ha van még hely.
A többiben igazad van.
#10 A közelmúltban valóban volt két hasonló kérdés, ahol a kérdező közölte, hogy ő magasabb rendű ember.
A mostani kérdező #11-es fogalmazásmódja szerint szinte biztos, hogy nem azonos az előző két kérdés kiírójával.
Kipróbáltam egy módszert, hogy mély alvás színlelek, de nem eddig nem jött be. 2 napja szól hozzám valaki, nem reagálok, és erre meglökdös :DDD Komolyan ott volt a sok ülés, amit fél kilós mini táskával őriztek, de áhhh, neki mindenáron érvényesíteni kellett az akaratát XD Az én táskám jó nagy, van vagy 7-8 kiló, és persze hogy engem kellett megtalálnia, nem pedig azokat, akik a kis táskájukat a fenti tárolóba is rakhatták volna.
Ma megint kipróbáltam, egy 50 év körüli nőnek persze hogy engem kellett megkérdeznie, hogy foglalom-e, miközben a másik ülésen egy fiatal lány pihentette az ásványvizes flakonját. Legközelebb Istenre esküszöm, hogy előadok valami nyomulós, béna csajozós dumát, aztán meglátjuk hány perc múlva menekül el bárhová máshová :D Ha meg férfi, akkor meg valami homokos szöveget X)
Milyen alapon akarod meghatározni, hogy akik megváltották a jegyüket, bármelyik üres székre üljenek? Hogy jössz te ahhoz?
Járj gyalog, vagy utazz állva.
Büntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!