Mit tegyek, mivel érhetem el, hogy senki se akarjon mellém
ülni a buszon?
Ha állva maradsz, senki nem tud melléd ülni. Ilyen egyszerű.
aug. 7. 11:11
Anyu egyszer egy francia sajtot is vett a zöldségek mellé, aztán elfeledkezett róla. Leült a buszon, melléült egy srác, először azt hitte, ő büdös. A fiú hamar elment, jött egy néni, hamarosan ő is inkább állni akart. A 30 fokban, zacsiban rendesen bűzölögni kezdett a sajt, hamarosan a mögötte lévő ülések is megüresedtek.
Szóval, érdemes Pálpusztait, vagy társait magaddal vinni zacskóban, 20 fok felett, garantált siker.
aug. 7. 22:46
23/57 A kérdező kommentje:
22.: Na ez már valami!
Többiek: látjátok? Ilyen egy jó, hasznos válasz! Példát vehetnétek róla.
nem zavarnálak az "alvásban", de lelökném melléd a székről a holmid és lehuppannék. nincs foglalás
aug. 7. 23:03
25/57 A kérdező kommentje:
24.: Az beutaló lenne a fogászatra, vagy jobb esetben a rendőr várna rád a következő megállóban, ha a cuccomhoz mernél nyúlni, és tönkretennéd a drága laptopomat.
elhiszem, de ez egyedül téged minősít ha megtámadnál egy random utazót aki csak helyet akart találni magának
aug. 7. 23:09
27/57 A kérdező kommentje:
26.: Nyomorék, ha valaki rossz helyre parkol, akkor is teherautóval löknéd el onnan az autóját, csak mert ott nem állhatna ott? Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek a cuccához nyúlj, és kárt okozz egy ismeretlennek, mit képzelsz te magadról?
ja értem, átmennél agresszívbe. akkor meg is érdemelnéd a visszaütést. az nem károkozás hogy egy ülésről lerakom a földre a cuccod hogy leülhessek, mivel én is kifizettem egy ülőhelyet, de ha egy uijal is nyúlnál hozzám ezek után a kamuálmodból, bűntudat nélkül verném be az orrod
aug. 7. 23:20
29/57 A kérdező kommentje:
28.: Előbb írtad azt, hogy lelöknéd a cuccomat, te szerencsétlen!
Nagyon bénán próbálsz ebből kimosakodni. Ez ugyanolyan, mintha én vennék parkoló jegyet, te átlógnál az én részemre, én meg nekimennék az autódnak, hogy arrébb lökjem! Ennyire nyomorék hogy lehet valaki...
ki hogy értelmezi. valószínűleg szociális problémáid lehetnek ha ilyen durván kezelsz egy ilyen fiktív szituációt is, de hidd el nekem hogy nem érdemes mindig agresszívkodni mert kifoghatsz olyan utastársat is aki nem fog finomkodni és szó nélkül lecsavar
aug. 7. 23:29
Kapcsolódó kérdések: