Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit lehet mondani ha valaki...

Mit lehet mondani ha valaki rosszkor köszönt fel a névnapodon?

Figyelt kérdés

júl. 14. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Bármit mondasz, az felesleges.
júl. 14. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Mi mást, mint hogy köszi, de nem most tartom?.......
júl. 14. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Azt, hogy köszönöm.
júl. 14. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Velem előfordult már. Mondtam, hogy köszönöm, de nem ma van.
júl. 14. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
És mért éreztétek fontosnak tudatni, hogy nem aznap van?
júl. 14. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Fontosnak nem fontos, engem személy szerint nem is érdekel a névnap, de ha már valaki fel akar köszönteni, csak megjegyzem mellékesen, hogy nem aznap van. 🤷‍♀️
júl. 14. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
Minek? Azért, hogy kellemetlenül érezze magát? Felköszöntenek - megköszönöm. Ennyi.
júl. 14. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan elmondja az ember, miért érezné magát kellemetlenül? Akiben ez lelki törés, menjen szakemberhez rendbe tenni a lekét. Ebben semmi nincs. Egyszer elmondom, utána jószándékból vezérelve, ha szerente, a megfelelő napon felköszönthet. Én is volt, hogy felköszöntöttem valakit, aztán kiderült, nem is aznap volt. Megkérdeztem, hogy akkor mikor. Mi történt volna? Semmi. Legközelebb felköszöntöttem, amikor tényleg névnapja volt és volt is mit köszönteni.
júl. 14. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Ez a legkevésbé se intelligens és tapintatos megoldás, bármikor köszöntenek fel, azt megköszönöm, és nem tartok igényt arra, hogy egy másik időpontban tegyék azt meg. Tudniillik teljesen mindegy. Az adott név másik napján is ugyanúgy hívnak. Ez körülbelül olyan, mintha valaki adna egy csokor rózsát, és közölném vele, hogy köszönöm, de én utálom a rózsát, a szegfűt szeretem.
júl. 14. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted. Akkor te csináld így, én és sok más ember pedig máshogy. Nincs ezzel gond.
júl. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!