Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan kell visszahívni egy...

Hogyan kell visszahívni egy számot, ha valószínűleg állásügyben keresnek? Mit kell mondani?

Figyelt kérdés

Pls valaki leírna mondatokat amiket ilyenkor illik mondani? Meg hogy mire figyeljek?

Szociális fóbiám van, szerintem még nem is hívtam fel senkit telefonon. 😅 Nem akarok furának vagy illetlennek tűnni. Az állás is a legelső lenne

jún. 3. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó napot kívánok! Szabó Béla vagyok, és volt egy nem fogadott hívásom erről a számról.

Ennyi. Erre majd elmondja, miért keresett.

jún. 3. 12:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nice, köszi. Szerinted most ebédszünet lehet? Mikor hívjam?
jún. 3. 12:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Felhívtam

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

jún. 3. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ment?

Egyébként ilyen helyzetben engem nem érdekel, hogy ebédszünet van-e, reggel 8 és délután 6 között szoktam az ilyen hívásokat elintézni. Ugyanazt mondom, mint az első válaszoló.

jún. 3. 14:42
 5/5 anonim válasza:

Uzletkotokent az tanitottak,hogy eves utan jobb az emberek kedve,tehat ebedido utan kozvetlen a legoptimalisabb hivni az embereket. Illetve akkor is oltozz ki,ha otthonrol telefonalsz. Magabiztossagot ad. Illetve a lassabb beszed es mosoly is magabiztossagot sugall. Telefonon is atmegy.

A Budapesti Ertektozsden is ebedido utan ugrik meg legjobban (a kereskedes egyik csucspontja szokott lenni) meg az adasvetel szama es fokozatosan csokken .

Illetve azzal,hogy felsz a telefonalastol,de megis megtetted,kileptel a komfortzonadbol es ezt egy sikerelmenykent konyvelheted el,hogy fel tudtal valakit hivni. Barhogy is alakul,azaz felvesznek-e vagy sem.

jún. 5. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!