Ez régebben is így volt?
Manapság sajnos az a divat a fiatalok körében, hogy kiközösítjük vagy kibeszéljük a másikat, mert neki nincs barátja, nincsenek márkás cuccai, még szűz, beszólunk, mert az illető ötöst kapott stb. Gondolom mindenki tud ilyesmire példát mondani.
Régebben is így volt ez, mondjuk a rendszerváltás előtt? Akkor is mindenkinek az volt a célja, hogy eltapossa a másikat? Akkoriban miért közösítettek ki valakit?
Köszi az eddig válaszokat, szívesen várom a többit is! :)
A szüleim is azt mondták, hogy mindig is voltak ilyen emberek, és lesznek is, de akkoriban mégis összetartóbbak voltak az emberek.
Régebben is ekkora arányban voltak az ilyen emberek?
20 évvel ezelőtt még létezett olyan, hogy közösség, meg közösségi szellem
na ez ma sehol nincs
Nem tudom, hogy régebben is csinálták e, de ma nagyon erősen jelen van. A lányok között én vagyok a legjobb tanuló az osztályban, és tavaly év végén kitűnő lettem. Mire elkezdtek rajtam gúnyolódni, hogy majd én leszek a példaképük. Hallani kellett volna, ahogy mondják.
Meg nem a lételemem a divat, a hajamat nem lehet teljesen összefogni, vannak tincsek, amik még túl rövidek, és egy idő után elenged a "tartás" és nem áll tökéletesen a ezen is szoktak mostanában viccelődni. Persze 13 évesen tényleg menő lilára festeni a hajad, amit szoktak...
Csak majd pár év múlva semmi nem lesz belőlük, most meg ez van... (Ők amúgy is nagyképűek. Azt hiszik, hogy az iskolában azért hord sok mindenki csőnadrágot, mert ők hozták be a suliba...)
13/L
Ez mindig jelen volt. Csak 2000 éve nem azért közösítettek ki valakit, mert ötöst kapott vagy mert még szűz volt, hanem mert mondjuk nem akadt férfi, aki feleségül kérje.
Vénlánynak lenni mindig "cikinek" számított :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!