23 éves vagyok, régebben sokat buliztam meg minden, de már egy ideje?
szóval az van , hogy ha elmegyek valahova 1 héten 1x haverokkal inni vagy valami és körbe nézek , egyszerűen azt kérdezem magamtól ,hééé te ? mit csinálsz te itt ? neked nem itt kellene üldögélned , ebből te már kinőttél , minek vagy itt?
ez most milyen ? amikor pl ma is elmentem 7kor, és most 11:30kor már hazajöttem , mert egyszerűen csak ezen gondolkoztam hogy most miért jöttem el én ide?
volt kedvem elmenni amikor elindultam meg minden csak ...
nem tudom , más is van / volt már így ezzel ?
megcsömörlöttetek! én most vagyok 20, szigorúan neveltek, sose járhattam el sehova 18 alatt, és míg itthon lakok addig is be kell tartsak szabályokat, de mostanában az elköltözés küszöbén jön a szabadság.
most élek igazán.
1 - igen , nálam is ez van ,megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül ezzel :D
2 - igazad lehet , most hogy így gondolkozom ismerek egy srácot aki régebben nálam sokkal többet járkált el és ő 2-3 éve már nagyon sehova se.
3 - hahaha -.- nagyon vicces :D
4 - igen én is gondolkoztam ezen , igazad van és nem baj szerintem , hogy így van
5 - az ,hogy mindenhol 15 évesek vannak az igen zavar engem is , de persze a haverokkal megyek akkor azért vannak olyan idősek is mint én szóval annyira mégsem érdekel , én is voltam 1-2 helyen azért 15 évesen .
meg pl tegnap is nekem is volt kedvem elmenni itthonról, beszélgettünk biliárdoztunk meg ilyenek, elvoltunk csak aztán valahogy rámjött az hogy miért vagyok én itt ,és tök mind1 hogy hova mennék kb úgy is ez lenne sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!