Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az amerikaiak tényleg egészség...

Az amerikaiak tényleg egészségtelen ebédet csomagolnak a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem csak a filmekben/sorozatokban van, de mostanában láttam egy videót a neten, ahol az anyuka is hasonlót csomagolt a gyereknek.

Azt látom mindig, hogy szendvics, csipsz, cukorka/csoki, dobozos gyümölcslé (ami szerintem cukros), gyümölcs/zöldség - ez egy gyerek ebédje.

Tényleg ilyeneket csomagol minden anya a gyerekének tízóraira Amerikában?

2024. jan. 14. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kettesnek még egyszer nagyon szépen köszönöm a vàlaszt, és ha valaki esetleg még Amerikában él és tud mesélni a gyerekük ebédjéről az iskolában, azt is szívesen várom.
2024. jan. 15. 06:20
 12/15 anonim ***** válasza:
10. vagyok. Közben kiderült, hogy a kérdező írta a privátot. Most meg valami Büdi Lilit emleget, hogy szerinte én az vagyok, mert az első válaszom olyan, mintha ő írta volna. Teljesen meg van zakkanva.
2024. jan. 15. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: miből derült ki, hogy ő írta?

Kár, hogy így félrement ez a kérdés-válasz dolog, mert amúgy érdekes a kérdés.

Én csak magyarországi példát tudok. Már az általános iskolákban sem minden gyerek menzás, főleg a nagyobbak nem. Ők a büfében vesznek péksütiket, csokit, szemdvicset, melegszendvicset. Néha pedig otthonról visz főtt ételt néhány gyerek, akiknek nem ízlik a menzai étel, de mondjuk 4ig bent kell maradnia a suliban, és főtt kaját kíván. A menzán megmelegitik a mikróban az otthonit.

Tízóraira, nasinak mindenfélét visznek, cukrot, kekszet, gyümölcsöt. És cukros üdítőket is.

Amerikai iskolák honlapján meg lehet nézni, hogy milyen a menzai menü. Nem hinném, hogy mindenki otthonról visz szendvicset. De amit a kérdező a kérdésben írt, a filmekben gyakran látni, hogy szendvics az ebédjük.

2024. jan. 15. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Élt Amerikában ismerős. Azt mesélte három féle dologból lehetett választani, ha nem csomagolt a kicsinek. Pizza, valamilyen öntetes tészta, meg egy hasonló harmadik, amire már nem emlékszem. Szóval a sulis kajával felért egy rendes szendvics, ha ő csomagolt.
2024. jan. 15. 21:24
 15/15 A kérdező kommentje:
13, 14, nektek is nagyon szépen köszönöm!
2024. jan. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!