Az amerikaiak tényleg egészségtelen ebédet csomagolnak a gyerekeknek?
Eddig azt hittem csak a filmekben/sorozatokban van, de mostanában láttam egy videót a neten, ahol az anyuka is hasonlót csomagolt a gyereknek.
Azt látom mindig, hogy szendvics, csipsz, cukorka/csoki, dobozos gyümölcslé (ami szerintem cukros), gyümölcs/zöldség - ez egy gyerek ebédje.
Tényleg ilyeneket csomagol minden anya a gyerekének tízóraira Amerikában?
12: miből derült ki, hogy ő írta?
Kár, hogy így félrement ez a kérdés-válasz dolog, mert amúgy érdekes a kérdés.
Én csak magyarországi példát tudok. Már az általános iskolákban sem minden gyerek menzás, főleg a nagyobbak nem. Ők a büfében vesznek péksütiket, csokit, szemdvicset, melegszendvicset. Néha pedig otthonról visz főtt ételt néhány gyerek, akiknek nem ízlik a menzai étel, de mondjuk 4ig bent kell maradnia a suliban, és főtt kaját kíván. A menzán megmelegitik a mikróban az otthonit.
Tízóraira, nasinak mindenfélét visznek, cukrot, kekszet, gyümölcsöt. És cukros üdítőket is.
Amerikai iskolák honlapján meg lehet nézni, hogy milyen a menzai menü. Nem hinném, hogy mindenki otthonról visz szendvicset. De amit a kérdező a kérdésben írt, a filmekben gyakran látni, hogy szendvics az ebédjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!