Magyarnál létezik egészségtelenebb, olcsóbb alapanyagokat használó konyha? Melyik?
Utazgatok, és még nem találtam hizlalóbb, zsírosabb, olcsóbb konyhát (panir panir hátán, olaj, tejföl, zsír pl lángos, pacal vagy trappista sajt, ami nem is sajt kb, süteményeken mû, nem friss gyümölcs, mindig a mennyiség a minõség elõtt stb)
Szerintetek melyik konyha kelhet vele versenyre?
A mai hungarofób perceinket hallották...
Kérdésedre a válasz: amerikai.
Afrikában van 50 ország. A sültszöcskén és az éhhalálnál biztos nem olcsóbb semmi. Az ázsiai milliárdok sem dúskálhatnak a drága alapanyagokban. D-Amerika sem túl jó hely. Brazíliában kirabolják a kukásautókat élelmet keresve. Tehát világszinten a magyar konyha luxus kategória.
Egészség szempontjából a szegény országok is lehetnek jobbak, mert a sült szöcske biztos egészségesebb, mint a rántott zsír. Talán a legjobb a japán konyha, jó sokáig élnek, biztos nem a KFC-ban esznek minden nap.
A francia konyha mindenképpen bőven hizlalóbb és egészségtelenebb, az olasznál, és szlováknál pedig nem ismerek olcsóbbra törekvőt, illetve ezek közt vannak bőségesen olyanok (persze más ételük is van) ami filléresebb bárminél.
Egyébként meg:
Sokszor volt már szó erről, ezzel csak a saját ostobaságodat, hozzá nem értésedet, és szánalmas rosszindulatodat bizonyítod.
Alapból ott kezdődik a dolog, hogy még azt is összekeveri a kis kifejletlen agyacskád tévképzetei, hogy mi a különbség a kalóriadús, meg az egészségtelen között.
Aztán azzal folytatódik, hogy csak azért, mert téged moslékkal etettek eddig, ezt az egész magyar konyhára rá akarod húzni.
Azt mondod, utazgatsz. Hol? Szomszéd tanyáig?
Mert csak Európán belül kéne szétnézni ahhoz, hogy lásd a helyi autentikus ételek sok esetben sokkal igénytelenebbek a magyarnál.
A francia konyha az egyik legigényesebb a régióban, valószínûleg a világon is.
Általában kisebb, de tàpláló, jó minõségû adagokat esznek.
2 hete voltam megint Párizsban.
Magyarral össze sem lehet hasonlítani.
Lángos, trappista sajt, meg sem ennék ezeket.
Kövér embert is viszonylag ritkán látni Franciaországban, míg a magyaroknak legalább a fele az.
Szerintem te vagy az, aki csak a tanyáig lát és nagyon rossz példát hoztál fel pont a franciával. Butaságokat írsz.
Ilyen igénytelen moslékot, amit Mo-n adnak (Bpen is, nem csak tanyán), máshol nem tapasztaltam.
Az „éttermek“ fele rossz, keresni kell, hogy hol lehet jót enni.
Külföldi ismerõseimnek is amúgy ez volt a véleménye.
Sztem bőven vannak jó magyar ételek, amelyek nem hízlalóak vagy ha mégis abból sem kell 200 kg-ot enni. Illetve simán el lehet készíteni egészségesebb verzióban.
Pl. Főzelékek, levesek miért lennének rosszak?
Ez olyan sztereotípia mint, hogy az olaszok csak pizzát esznek, a görögök meg gyrost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!