Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez megszokott, normális dolog...

Ez megszokott, normális dolog a táncban(társastánc) hogy a férfi ilyen szinten letapizza és belemarkol a nő fenekébe szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem is tudom jó kategóriában kérdezem e

Azért lenne fontos tudnom mert sokáig tancoltam ami egyéni tánc volt és most lenne lehetőségem a versenytáncra...

azt természetesen tudom hogy az sok érintéssel jár(amitől amúgy én rosszul vagyok)

Na de ez??? Random találtam ezt a videót és lesokkolt

Ebben a táncban ez normális hogy ilyen szinten belemarkol a no fenekebe a férfi? És ezt a nőnek tűrnie kell? Vagy itt a férfi volt tiszteletlen?

Ha van ötletetek hol tegyem fel a kérdést akkor megteszem ott, nem találtam jobb kategóriát

[link]

[link]

[link]

2023. dec. 17. 13:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az teljesen mellékes, hogy mi mit gondolunk. Ha nem akarod, akkor a partnereddel kellene megbeszélni. Én így gondolom. Jellemzően nem tulkok választják ezt a sportot, és lehet velük szépen beszélni, és meg is értik.
2023. dec. 20. 09:01
 22/40 anonim ***** válasza:
90%

Azért vagyunk ilyen értetlenek, mivel a képeken nem látni markolászást, ahogy te látod.

Lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy?

De továbbra is: tőled függ. Te döntöd el, hogy mit szeretnél, és mit nem.

2023. dec. 20. 09:07
 23/40 A kérdező kommentje:

21 de látod már megegyeztünk hogy ne húzzuk tovább mert lehetne 300 választ is írni

Nem tudom mi köze van ahhoz hogy valakit gyerekként beiratnak táncolni(engem is a nagymamám íratott be 8 évesen a kérdésem nélkül mert hírességet akart belőlem csinálni) ahhoz hogy tulok e

Most pont linkeltem ezt a pasit aki szerintem tulok volt

Igazából képet sem kellett volna linkelni, az nem elég ha elmondom hogy fenék markolaszas történt tánc közben, de én ráadásul még szemléltettem is.

Azért volt nagy dilemma mert tényleg szerettem volna csinálni ráadásul a latin táncokat szerintem felnőttként érdemes nem gyerekként mert egy gyereknek nem való.

De felek ettől, nem akarom hogy velem is ilyen megtörténjen, pláne így hogy a döntő többség nem velem ért egyet és szerintetek ez normális dolog…

2023. dec. 20. 10:40
 24/40 anonim ***** válasza:

"gyereknek nem való."

Miért?

2023. dec. 20. 11:43
 25/40 A kérdező kommentje:
Volt róla szó hogy erősen túlfűtött az összes latin tánc…
2023. dec. 20. 12:28
 26/40 anonim ***** válasza:
Szerintem is markolászás ez. Ilyen nincs a túlfűtött latin táncokban se általában, sok minden van, ami jó úgy, de épp ilyen öncélú seggmarkolás nincs. Ja de ha valaki szarul táncol és csak seggmarkolással tud kitűnni, az csinálja csak.
2023. dec. 21. 09:57
 27/40 A kérdező kommentje:

Szarul nem tancolt azért, úgy versenyre sem mehetnének szerintem

De én is ezen a véleményen vagyok mint te

2023. dec. 21. 10:54
 28/40 anonim válasza:
Tényleg néhány random ember véleménye alapján döntötted el, hogy mit csinálsz?
2024. febr. 18. 00:43
 29/40 anonim válasza:
Ugyanitt kisméretű bontott tégla eladó. ÉRD: 1-432-1157
2024. febr. 18. 00:43
 30/40 A kérdező kommentje:
Az alapján döntöttem el, hogy nem akarom fogdosásnak kitenni magam
2024. febr. 18. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!