Ez megszokott, normális dolog a táncban(társastánc) hogy a férfi ilyen szinten letapizza és belemarkol a nő fenekébe szerintetek?
Nem is tudom jó kategóriában kérdezem e
Azért lenne fontos tudnom mert sokáig tancoltam ami egyéni tánc volt és most lenne lehetőségem a versenytáncra...
azt természetesen tudom hogy az sok érintéssel jár(amitől amúgy én rosszul vagyok)
Na de ez??? Random találtam ezt a videót és lesokkolt
Ebben a táncban ez normális hogy ilyen szinten belemarkol a no fenekebe a férfi? És ezt a nőnek tűrnie kell? Vagy itt a férfi volt tiszteletlen?
Ha van ötletetek hol tegyem fel a kérdést akkor megteszem ott, nem találtam jobb kategóriát
Azért vagyunk ilyen értetlenek, mivel a képeken nem látni markolászást, ahogy te látod.
Lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy?
De továbbra is: tőled függ. Te döntöd el, hogy mit szeretnél, és mit nem.
21 de látod már megegyeztünk hogy ne húzzuk tovább mert lehetne 300 választ is írni
Nem tudom mi köze van ahhoz hogy valakit gyerekként beiratnak táncolni(engem is a nagymamám íratott be 8 évesen a kérdésem nélkül mert hírességet akart belőlem csinálni) ahhoz hogy tulok e
Most pont linkeltem ezt a pasit aki szerintem tulok volt
Igazából képet sem kellett volna linkelni, az nem elég ha elmondom hogy fenék markolaszas történt tánc közben, de én ráadásul még szemléltettem is.
Azért volt nagy dilemma mert tényleg szerettem volna csinálni ráadásul a latin táncokat szerintem felnőttként érdemes nem gyerekként mert egy gyereknek nem való.
De felek ettől, nem akarom hogy velem is ilyen megtörténjen, pláne így hogy a döntő többség nem velem ért egyet és szerintetek ez normális dolog…
Szarul nem tancolt azért, úgy versenyre sem mehetnének szerintem
De én is ezen a véleményen vagyok mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!