Mi lehet az oka, hogy egy fiatal bolti alkalmazott mindenkivel magázódik?
Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg karót nyelt, frusztrált ember van, aki azért is magázódni akar, de ilyet még nem nagyon láttam..
Az Aldiban dolgozik egy 25 év körüli lány, aki magázott, pedig fiatal vagyok én is. Múltkor láttam, hogy az előttem lévő 18 éves lányt is magázta, pedig ő sziával köszönt neki. Eléggé komikus jelenet van.
Tisztában vagyok vele, hogy az Aldiban zömében nem az intelligensebb réteghez tartozó emberek dolgoznak, de szerintem elvárható, hogy ha tegezi őket egy fiatal vásárló, aki ráadásul jól öltözött, feltehetően képzettebb nála, akkor viszonozza udvariasan a tegezést, illetve hogy alkalmazkodjon a vásárlóhoz, hiszen mégis „az a dolga”. Aztán szépen mosolyogva megköszönje a vásárlást, esetleg szép napot is kívánjon.
Úgy látom, ez inkább a huszonéves kasszás lányoknak okoz óriási gondot. Vagy tegeznek, mikor jó napottal köszönök, de gyakrabban magázódnak, mikor tegeződöm velük, esetleg összevissza váltogatják.
Az említett lánynál magázódásra váltottam, de úgy meg nem igazán köszönt el. A 40-es kasszások inkább tegeződnének.
En leszarom ki ül a kasszaban mindenkinek hellot köszönök
Visszaadja a visszajárót, köszi es hello megint
Ennyi
Pfff
A magázódás nem attól függ, kinek több a fizetése.
Korhoz kötött
Viszont az orvosokat se tegezi még a miniszterelnök se ...
Hivatalos helyen bunkóság tegezni.
És pont azért nem tegez, mert sok a tudatlan, mint te kérdező
5: "A magázódás nem attól függ, kinek több a fizetése."
nem is írtam ilyet, gyakorold a szövegértést, főleg ha másokat tudatlannak nevezel.
6:
hát igen, mert ugye a tanult, értelmes emberek ugye kasszában ülnek :D de legalább jól beszóltál.
Tudod értelmezni amit írtál???????????
" ha tegezi őket egy fiatal vásárló, aki ráadásul jól öltözött, feltehetően képzettebb nála"
Pont az öregebb dönti el a tegezést NEM HIVATALOS helyen.
Wasted :D
"Tisztában vagyok vele, hogy az Aldiban zömében nem az intelligensebb réteghez tartozó emberek dolgoznak"
Pedig ez az eladó pont hozzájuk tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!