Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Japánban miért illetlenség...

Japánban miért illetlenség orrot fújni meg az utcán enni?

Figyelt kérdés
Valahol azt hallottam, hogy ezeket ott illetlenség csinálni valami miatt.

2023. okt. 1. 11:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
5 *eredetileg* lehet nem illett minálunk se az utcán enni, de Ma és a gyakorlatban mit lehet tenni? Ha én elmegyek otthonról, órák múlva érek haza. Minden egyes alkalommal, amikor az otthonon kívül éhezek meg, újra kajáldába kéne beülni? Ezt még csak a rohanó világ ritmusa se engedi meg, nem csak a legtöbb ember pénztárcája. Meg persze vannak, akik úgy oldják meg a "nyilvánosan (És kajáldán kívül) nem eszünk" dolgot, hogy miután valahogy valahol mégis ettek, egy fél nappalnyi ideig még meg se éheznek újra, hát annak könnyű kibírni, aki ennyi ideig bírja. Nekem fél nappalnyi idő sok, az előző mondatban írt példa amúgy is max napi 2-3 alakalommal eszik egyszerre sokat, na ez nekem nem megy, és raktározni se jól tudja az én testem az energiát (nem vagyok beteg, De hamar felhasználódik a bennem lévő bármi, akár tápanyagról, akár vízről legyen is szó), én kb 2x annyi alkalommal eszek alkalmanként keveset. A viselkedésem többi része majd segít rájönni másoknak, hogy rendes ember vagyok és csak attól még nem vagyok bunkó, hogy amikor éhes vagyok, akkor inkább Bárhol Mielőbb nyúlok kajáért, mintsem rosszul legyek.
aug. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!