Illetlenség cserepes növényt adni a virégcsokor helyett?
Nem mindenki szeret cserepes virággal foglalkozni. Ezért szerintem csak olyannak illik ilyet adni, akit közelebbről ismersz, és tudod, hogy örülne neki. Ellenkező esetben csak ott senyved nála egy darabig, nézi a megsárgult, felkopaszodó csúnyaságot, sajnálja kidobni, és arra gondol, hogy mekkora tahó vagy, hogy ideszemeteltél neki. Egy vágott virág meg szép, ameddig szép, aztán kidobja, mert ez a világ rendje.
A másik dolog meg, ha te se értesz hozzá, akkor jó eséllyel olyat veszel, amit
- nem szeretne, mert másféle virágokat szeret
- azt a fajtát tartani nincs megfelelő helye. Pl. kaktusznak, amarillisznek, ciklámennek, stb. nem jó a fűtött szoba.
Nekem rengeteg cserepes növényem van, de a legritkább esetben kaptam olyat, aminek tényleg örültem. (A fenti okok miatt.) (Virágot vettem neked, mert te szereted a cserepes virágokat. - Igen, de nem az ilyeneket, viszont most jó képet kell vágnom ehhez a szrhoz.) Mostanában szerencsére már leszoktak róla. Vágott virág, vagy édesség, kész. Semmi porfogó tárgy, vagy tönkremenésre ítélt cserepes virág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!