Szoktatok magatokra keresni a neten?
Mindig meg szoktam nézni hogy vajon hol is lehetek a neten.
De általában mindig a gép elött találom magam.
Érdekes nem?
igen, és értek már meglepetések ...
akkro döntöttem el h baromi óvatosnak kell lennem minden regisztrációval is mert az emilemet azonnal kidobja a google ..
veszélyes dolog ez a modern technika
Igen, de nagyon gyakori a nevem, így soha nem találok semmi olyat, amiből egyérteműen kiderülne, hogy az én vagyok. 20 oldalnál tovább nem szoktam lapozni...
Az e-mail címemere pedig nem dob ki semmi olyat, ami rám nézve kellemetlen vagy kompromitáló lehetne.
még soha, de most a kedvedért megkeresem magam.
hát... nem talált meg a google :)
Igen, szoktam, éspedig biztonsági okokból: hogy tudjam- és adott esetben változtassak, ha olyan infót ad ki rólam, amit már nem szeretnék mindenkivel megosztani.
Ugyanis az internetet - mint tudjuk!- nemcsak jószándékkal nézegetik mások!
Igen.
Ritka a nevem, főleg a családnevem és eddig egy iskola felvételi névsorában találtam magam , apám nevét láttm a cége honlapján (neki is ugyan az a neve mint nekem) és egy olyan olyan nevű embert találtam mint én és ő egy autókereskedés vezetője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!