Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy érdemes társaságot keresni?

Hogy érdemes társaságot keresni?

Figyelt kérdés
Egyedül készülök kimenni rockmaratonra, és hát jó lenne néha becsatlakozni egy-egy társaságba, ismerkedni. Az a baj, hogy elég szerencsétlen vagyok ilyen helyzetekben :\. Tudnátok tanácsokat adni? Köszi előre is!
2010. júl. 5. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ha csak egy napra mész nem halsz bele sztem ha egyedül leszel. legyél mosolygós, köszönj, érdeklődj pl. merre van ez vagy az a színpad, hol jó a kaja?, kínálj tüzet ha valaki egy nem megyújtott cigivel mászkálj..
2010. júl. 5. 22:52
 2/3 A kérdező kommentje:
3 vagy 4 napra megyek.
2010. júl. 5. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Lány vagy, fiú?:)

Én nekem idén a társaságom lemondta, ezért én se mentem. Én is egyedül mentem volna, de én nem igazán merek csak úgy lemenni, akárki nélkül. Szóval minden tiszteletem! Szerintem a jó ismerkedési terepek a koncertek, én néha pár együtt-tombolásból, pár mosolyból, közös éneklésből már profitáltam kapcsolatokat. :) Tuti fog kérni valaki tüzet amúgy, akkor is lehet ismerkedni. Amúgy voltam egy fesztiválon, ahol mi 4en voltunk és egy srác egyedül jött ki munka után biciklivel. Csak simán megkérdezte, odaülhet-e hozzánk és elkezdtünk beszélgetni. Zenéről, koncertről, munkájáról. Ha magabiztos fellépésed van (már pedig, ha bátor vagy egyedül elmenni, akkor tuti van. :)) Akkor nyugodtan csevegj a szimpatikus arcokkal. Jó szórakozást! :)

2010. júl. 7. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!