Hogy tudnék embereket keresni, hogy olvassák a blogomat?
nagyon sok könyvet olvasok, úgy döntöttem indítok egy blogot, amiben leírom egy-egy könyv sztoriját, nekem mennyire tetszett stb.
Csak kik olvassák ezt el?
Köszi előre is a válaszokat.
Ha leírod a történetet 20 sorban, akkor valószínűleg az olvasni is lusta iskolások fogják majd olvasni mielőtt az adott könyvről kell beszámolniuk. :)
De ahogy vannak autós oldalak ahol ugyanígy leírnak mindent, sőt filmekkel foglalkozó oldalak is, szóval biztosan lenne közönség rá, legfeljebb nem túl sokan.
Ez függ mondjuk az oldal/az írások minőségétől is, az írások hosszától és ezer dologtól.
Én is indítottam egyszer egy blogot, ahol egy béna történetet írtam, két ember követett, de abból is az egyik csak azért, mert személyesen ismertem.
Ha mindenképpen blogot akarsz indítani, akkor azt feltétlenül a tumblr-ön tedd és a bejegyzéseidhez írj címszavakat, mert azok alapján keresnek rá. Nekem kb 3 napja van tumblr-öm, de már elég sokan tetszikelték és rebloggolták a bejegyzéseimet.
ma 01:33
:|
FIRST RULE OF TUMBLR: You do not talk about Tumblr outside Tumblr. Never. Ever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!