Letegezett, mert tegeződős. Amikor engem tegeznek huszonéves csajok, én örülök neki, nem nyavalygok miatta.
Persze én férfi vagyok. :-))))))))))))))))))))
2023. aug. 28. 12:19
5/23 anonim válasza:
Akkor viszont öregnek tűnsz.
2023. aug. 28. 12:19
6/23 anonim válasza:
Magázhat, ha ügyfélnek tekint, tegezhet, ha kortársának. Attól is függ, mit írtak elő neki és attól is, hogy milyen közegben tölti a mindennapjait otthon.
2023. aug. 28. 12:27
7/23 anonim válasza:
A magázás tisztelet adás. Ismeretlen felnőttek magázódni szoktak egymással általában.
2023. aug. 28. 12:30
8/23 anonim válasza:
7
Szerintem az újonnan felnövő generáció esetében ez már kikopik. Igen, ide értem a huszonéveseket is. Rengeteg a személytelen társalgás a net világában és a szóhasználat átjön a köznapi nyelvezetbe is. Szerintem.
2023. aug. 28. 12:32
9/23 anonim válasza:
Nem, nincs rossz kedves és idősnek sem tűnsz. Lehet, hogy mindenkit magáz, előírás náluk a magáz, mindenkit magáz, akin látszik, hogy nála nem fiatalabb, stb.
De a magázásnak nem is tudom, hogy mi köze a rossz kedvhez :D A tisztelet helye. Sok üzletben és hivatalos helyen az a szokás, hogy mindenkit magáznak.
2023. aug. 28. 12:34
10/23 anonim válasza:
7-es azért tedd nyugodtan hozzá, hogy szerinted. Mások szerint meg nem. 2023-ban ezt már nem lehet alap dolognak tekinteni, a fiatalabb korosztályban meg főleg nem. Én is eladó vagyok, és mivel hozzánk általában fiatalabb korosztály jön vásárolni, én is tegeződni szoktam velük. Soha senki nem kérte ki magának, igaz nem is tűnnek karót nyelt múlt századi felfogású embereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!