Mi a véleményetek az indiai férfiakról? Jó és rossz tulajdonság, minden érdekel!
Csúnyák, büdösek, igénytelenek, undorítóak.
Ha véletlen arra adnád a fejed, hogy összefekszel egy ilyen bevándorlóval akkor inkább ne tedd.
Tobbnyire ugyanolyanok mint a feherek, van koztuk rendes, es olyan is aki kihasznal.
A testbeszeduk viccesnek hat elsore.
Valoszinu a fuszeres kaja miatt van jellegzetes testszaguk, nem mindenkinel egyforma, es nem ugyanaz a napok ota nem zuhanyzott szaggal.
Ami számomra nagyon zavaró, és nehézséget okoz, hogy a végsőkig el tudnak menni, hogy bebizonyítsák, hogy igazuk van valamiben, akkor is, ha nincs. Nagyon fárasztó vitákon vagyok túl. Nem tudom, ez mi miatt van, de egyszerűen tényleg nem hajlandóak elfogadni, hogy valami most nem úgy fog történni, ahogy szerintük kellene, vagy ahogy ők szeretnék, nem, ők akár egy órán keresztül képesek bizonygatni egy elcseszett álláspontot olyan kitartással, ami egyrészt valahol becsülendő, másrészt meg... Uhh, nem akarok még egyszer indiai palival vitatkozni bármiről.
Fürdenek, és ennek ellenére van jellegzetes testszaguk. Én indiaival először úgy találkoztam, hogy az egyetemi kollégiumban volt egy szobatársam, mindketten nők vagyunk, kb. ugyanúgy étkeztünk (mindketten vegetáriánusak vagyunk, és rengeteg fűszert használunk a kajáinkhoz), mégis más szaga volt, pedig minden nap zuhanyzott. De ezt ő is mondta, hogy nekünk más szagunk van. Lehet, hogy ez genetika, nem tudom.
De alapvetően szerintem jó arcok, érdekes emberek. Ha nyitott vagy új nézőpontokra, világlátásra, akkor beszélgess velük, jó lesz. Hogy párkapcsolatban milyenek, azt nem tudom, sosem próbáltam még meg egyikükkel sem (én főleg munkában találkozom velük, és ugye házinyúlra nem lövünk, akkor se, ha esetleg megtetszene valaki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!