Pisiltél már utcán?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran? Melyik napszakban? Mennyire eldugott helyen? Miért?
2023. aug. 23. 20:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De mit csinálsz egy kisvárosban este? Valahol, valakinél vagy? Ott nem tudsz bekéreszkedni mosdóba?
2023. aug. 24. 06:44
 12/17 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, ha ennyire érdekel nyári munka volt angliában és épp haza tartottunk, csak a buszsofőrnek kellett valami 9 órát pihennie. Neki adtak szállást, minket meg (50 ember) kiraktak a külvárosban éjszakára, hogy reggel jön a busz. Nem a pláza kereséssel voltam elfoglalva.
2023. aug. 24. 14:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez elég szélsőséges példa, így megértem. Mondjuk kicsit fura sztori, hogy kiraknak titeket a semmibe.

2023. aug. 24. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy minden nap teázós időszakom, amikor este még teáztam egy utolsót indulás előtt és indulásnál hiába mentem a wc-re, félúton mindig nagyon kellett pisilnem. Itthon egyből a wc-re rohantam és percekig pisiltem.

Aztán egyszer történt, hogy egy utcányira voltam a háztól, nagyon , de nagyon kellett pisilnem, amikor hirtelen azt éreztem, hogy nem fogom hazáig kibírni. Egy gondolat volt, mintha egy hang mondta volna a fejemben, hogy ez ma nem fog összejönni és erre mégjobban siettem a ház felé. Pár pillanat múlva magától elkezdett folyni, nem tudtam elállítani és az utcán teljesen összepisiltem magam.

Utána a teát egy órával korábban ittam meg és nem volt utána már olyan gibdom, hogy rohanni kellett haza.

Azóta egyszer volt egy bepisilésem, de az sem a teától.

2023. aug. 26. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Volt mar ra pelda de csak este mikor ittam es nem birtam ki hazaig hugyozas nelkul.

Napkozben meg figyeltem ra hogy indulas elott elmenjek wc-re mert tudom hogy bent a varosban nincs nyilvanos wc. A varosunk kisvaros, egy benzinkut van a belvaros kornyeken, ott lehetne wczni, a tobbi benzinkut a varos szelen van. A tesco is a varos szelen van szoval az is csak akkor jo ha pont arra jarsz.

Discobol, barbol, etterembol hazafele ha ott nem mesz el wc-re akkor mashol nem tudsz.

Sparban, Pennyben, bevasarlokozpontokban nincs wc.

Esetleg meg ott a vasutallomas ami ingyenes, esetleg a nagy buszmegallo de az meg fizetos.

2023. aug. 27. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Nagyon ritkán.

Minden napszakban.

Ahol nem látnak rám.

Mert nagyon muszáj volt és környékbeli vendéglátó hely nem engedte, hogy nem-vendégként használjam a mosdóját.

2023. aug. 29. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Ritkán, nyilván nem rendszeresen oda ürítek, csak ha tényleg SOS.

Legutolsóra emlékszem, az ilyen kora este volt, de már sötétedett. EGyébként nem napszaktól függ, hogy mikor kell.

Közepesen. Parkban bokorban. Azért nem annyira eldugott hely, de nem is a főtéren guggoltem le premierplánban.

Miért? Hát nem fogod kitalálni: mert nagyon kellett pisálnom!

aug. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!