Pisiltél már utcán?
Ha nekem hugyozni kell, keresek egy wc-t. Ha nincs a közelemben, akkor gyorsabban szedem a lábam.
Mi az a helyzet, ahol órákig nem talál az ember wc-t? Én még ilyen helyen nem voltam. Gyorsétterem, pláza, bevásárlóközpont, benzinkút?
Egyszer. Egy parkolóban, nappal.
A barátommal utaztunk valahova, kb 250 km volt az út. Nem állt meg sehol se pisilni. Minden benzinkútnál amit láttunk, jeleztem hogy álljunk meg. Még kihalt utaknál se akart megállni, hogy egy bokorba pisilhessek. Ő viszont éhes volt, megállt egy coopnál venni valamit. Könyörögtem hogy előbb menjünk már egy kútra... Neeem... Majd utána. Siet.
Fél órát ültem a kocsiban, feszített a húgyhólyagom. Nem bírtam tovább..kiszálltam és pisiltem. Egy pasi látott is.
Életwm egyik legcikibb élménye
Éjszaka többször is volt már rá példa, bár nem az "utcán" lenne rá a jó szó, inkább "közterületen".
Az oka pedig sok más válaszolóhoz hasonlóan általában az alkohol, azon belül is a sör volt, ami amellett, hogy nem túl hólyagbarát, legalább a gátlásokat és a szégyenérzetet is mérsékli 😇
Én egyszer egy román benzinkutat locsoltam meg. Hát úgymond... "hazafiságból".
"Mi az a helyzet, ahol órákig nem talál az ember wc-t? Én még ilyen helyen nem voltam."
Nem csak városok és autópályák vannak az országban.
Pl. akár egy kisebb városban is adódhat olyan szituáció késő este, hogy alig van nyitva valami, az ember pedig nem akar több tíz perceket, akár órát keresgélni nyitott helyiségért (ahol lehet még fizetni is kell), helyette választja a mellette 30 másodpercre lévő ingyenes bokrot az üres közterületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!